«ПравдаТУТ» мовитиме в цифровому ефірі в Білій Церкві

«ПравдаТУТ» мовитиме в цифровому ефірі в Білій Церкві

20 Грудня 2019
2300
20 Грудня 2019
12:55

«ПравдаТУТ» мовитиме в цифровому ефірі в Білій Церкві

2300
20 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки конкурсу на вільне місце в цифровому мультиплексі МХ-5 у Білій Церкві, оголошеного 4 жовтня. Переможцем конкурсу став телеканал «ПравдаТУТ Біла Церква».
«ПравдаТУТ» мовитиме в цифровому ефірі в Білій Церкві
«ПравдаТУТ» мовитиме в цифровому ефірі в Білій Церкві

На місце претендували дві компанії: ТОВ «Білоцерківська медіа компанія» з Вишневого Київської області («ПравдаТУТ Біла Церква») і ТОВ «Дні-про» з Українки Київської області («ДП»).

Заступниця голови Нацради Уляна Фещук повідомила, що до документів компанії «Дні-про» так багато зауважень, що компанію навіть не можна допускати до конкурсу. Наприклад, компанія не надала відомостей про майно та доходи свого кінцевого бенефіціарного власника.

Представник ТОВ «Дні-про» висловив побажання зняти компанію з конкурсу. Але він не мав на це повноважень.

«Білоцерківську медіа компанію» представляв її власник Іван Гришин (він же власник інших компаній, що мовлять як канал «ПравдаТУТ»). Він розповів, що компанія вже має ліцензію на аналогове мовлення в Білій Церкві і хоче перейти в цифровий ефір.

У результаті, члени Нацради одноголосно проголосували за перемогу телеканалу «ПравдаТУТ Біла Церква».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2300
Читайте також
03.04.2017 15:00
Мар'яна Закусило
12 153
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду