Нацрада призначила ще одну перевірку каналу «ПравдаТУТ»

Нацрада призначила ще одну перевірку каналу «ПравдаТУТ»

17 Червня 2021
2481
17 Червня 2021
12:26

Нацрада призначила ще одну перевірку каналу «ПравдаТУТ»

2481
Регулятор каже, що мовник не подав інформацію про зміну керівника та юридичної адреси.
Нацрада призначила ще одну перевірку каналу «ПравдаТУТ»
Нацрада призначила ще одну перевірку каналу «ПравдаТУТ»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила перевірку ТОВ «Інформаційне агентство «ПравдаТУТ» з міста Вишневе Київської області. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 17 червня.

Член Нацради Максим Онопрієнко звернув увагу на те, що  за інформацією єдиного державного реєстру юридичних осіб, станом на 26.09.2020 були внесені зміни про керівника та місцезнаходження юридичної особи.

Новим директором каналу став Сергій Ковальов, натомість у ліцензії Нацради ним є Іван Гришин. Також Нацрада знайшла розбіжності у місці знаходження юридичної особи.

Упродовж 30 днів компанія мала подати у Нацраду заяву про переоформлення ліцензії.

«Неподання заяви про переоформлення ліцензії є порушенням», – сказав Максим Онопрієнко.  

Нагадаємо, попередню перевірку цьому каналу Нацрада призначила у квітні 2021 року. В ефірі каналу «ПравдаТУТ» регулятор зафіксував трансляцію програм без інформації про авторів та виробників програми. 

Також Нацрада звертає увагу на те, що канал зменшив частку програм власного виробництва та мінімальну частку національного аудіовізуального продукту. Натомість зросла частка іноземних програм. Окрім цього супутникове мовлення «ПравдаТУТ» здійснюється за технічними парламентами, не передбаченими ліцензією.

Ілюстрація: Національна рада з питань телебачення та радіомовлення

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2481
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анатолій
903 дн. тому
Іван Гришин виродок, не платить людям зарплату , його канали фікція та ретрансляція. Він шукає мамонтів які платять йому гроші, щоб він знімав заказні сюжети. Людям місяцями не платять зарплату , мені винні 40 тисяч Гривень, співробітникам погрожують розправою. На його телеканалі ніхто офіційно не працевлаштований, сюжети роблять мертві душі. Компанії оформлені на шеф редактора, яка коханка , бухгалтера та родину бухгалтера. Він пов'язаний з колишніми депутатами від Партії Регіонів та Батьківщини. Він кидає людей на гроші обіцяючи перегляди і сенсації
Fedirr
1037 дн. тому
При этом глава нацсовета уже почти год рассекает на незадекларированном ренж Ровере, который возник сразу после решения вопроса зеонбуда. Расследование тут https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=104776818511775&id=100069383712699&anchor_composer=false
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду