Канал «Правда тут» змінив програмну концепцію

Канал «Правда тут» змінив програмну концепцію

14 Квітня 2021
3051
14 Квітня 2021
12:43

Канал «Правда тут» змінив програмну концепцію

3051
Канал зменшив частку власних проєктів на 10 годин.
Канал «Правда тут» змінив програмну концепцію
Канал «Правда тут» змінив програмну концепцію

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію каналу «Правда тут Біла Церква» (ТОВ «Білоцерківська медіа компанія»). Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 14 квітня.

За словами члена Нацради Олександра Ільяшенка, компанія змінила програмну концепцію. Зокрема, зменшила частку програм власного виробництва з 14 годин 30 хвилин до 4 годин 20 хвилин. Також компанія збільшила частку інформаційно-аналітичних програм з 3 годин до 6 годин.

«Як пояснює компанія це відбулось за рахунок того, що компанія обмінюється з львівською компанією на договірних засадах контентом. Саме за рахунок цього зростає частка інформаційних програм», – сказав Олександр.

За його словами, компанія не планує ретрансляцію, і вона не передбачена умовами ліцензії. У Львові мовить компанія «Правда тут Львів». Як вже писав «Детектор медіа» навесні 2017 року канал «Захід новини» переформатувався на «ПравдаТУТ Львів».

Нагадаємо, наприкінці 2019 року «Правда тут» стала переможцем конкурсу на вільне місце в цифровому мультиплексі МХ-5 у Білій Церкві. І наступного року розпочала мовити у цифровому ефірі.

Ілюстрація: «Правда тут»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3051
Читайте також
20.12.2019 12:55
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 330
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду