Рабінович заявив про готовність купити канал «1+1»

Рабінович заявив про готовність купити канал «1+1»

22 Липня 2019
14862
22 Липня 2019
16:48

Рабінович заявив про готовність купити канал «1+1»

14862
Співголова партії «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабінович заявив, що готовий купити канал «1+1» у олігарха, кінцевого бенефіціарного власника телеканалу та ексспіввласника «Приватбанку» Ігоря Коломойського.
Рабінович заявив про готовність купити канал «1+1»
Рабінович заявив про готовність купити канал «1+1»

Про це він сказав у коментарі журналісту руху «Чесно».

Вадим Рабінович також зазначив, що готовий вступити в коаліцію із Ігорем Коломойським.

«З Коломойським і каналом "1+1" – я з ними готовий йти в коаліцію. Я колись володів цим каналом і це був пристойний канал. Потім я його продав і вони зробили з нього оцю "вбогість", яка знущається над людьми і просто вносить ненависть у нашій країні. Я готовий купити у Коломойського назад цей канал», – наголоси він.

Нагадаємо, олігарх, кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «1+1» та екс-співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський сказав, що використовуватиме канал «1+1» як батіг для того, щоб стимулювати нову владу йти до змін.

Раніше він заявив, що Петро Порошенко вів переговори з братами Суркісами, щоб викупити їхню частку телеканалу «1+1».

Фото: скріншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14862
Читайте також
30.07.2020 14:29
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
8 380
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666
1737 дн. тому
ООО, пошла жара!На гребне успеха так скть...Тупой нарід, хавай, что заслужил!Рабинович у порога...Не исключено, шо уже и путин - за углом)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду