Зеленський і Коломойський будуть грати в політичні піддавки – Роднянський

Зеленський і Коломойський будуть грати в політичні піддавки – Роднянський

17 Червня 2019
3445
17 Червня 2019
17:45

Зеленський і Коломойський будуть грати в політичні піддавки – Роднянський

3445
Кінопродюсер, один із засновників телеканалу «1+1» Олександр Роднянський вважає, що чинному президенту України Володимиру Зеленському доведеться домовлятися з олігархом, власником групи «1+1 медіа» Ігорем Коломойським і це буде проблемою.
Зеленський і Коломойський будуть грати в політичні піддавки – Роднянський
Зеленський і Коломойський будуть грати в політичні піддавки – Роднянський

Про це він розповів в інтерв'ю виданню «Медуза».

Олександр Роднянський, який нині проживає в Росії, згадав, як свого часу допоміг команді КВК «Квартал 95» з'явитися на українському телебаченні, надавши їй час в ефірі каналу «1+1». У 2002 році він вів переговори з Володимиром Зеленським та Сергієм і Борисом Шефірами.

Нині продюсер вважає, що президент Зеленський, попри те, що багато чим зобов'язаний олігарху, власнику «1+1 медіа» Ігорю Коломойському, є самостійним.

«Зеленський не кишеньковий президент. Він не може бути таким. Та й президенти не бувають кишеньковими – очевидно, сама по собі посада цього не дозволить», – сказав він.

На запитання журналіста, чи стане Зеленський головним в країні, відповів, що в певному розумінні стане, але домовитися з Коломойським буде великою проблемою.

«З Коломойським домовитися, повірте, серйозна проблема. Він (президент Зеленський – ДМ.) Коломойському винен. Ну як? Слухайте: канал, гроші, охорона», – прокоментував продюсер.

Також пан Роднянський зазначив, що ці перемовини будуть проходити в форматі гри в політичні піддавки.

«Коломойський – його постійний бізнес-партнер, якому він напевно щось повинен. Коломойський – дуже розумна людина, яка тонко відчуває психологію. Він неодноразово перемагав в найжорсткіших бізнес-війнах, експлуатуючи абсолютно різноманітні стратегії, від дуже м'яких до дуже жорстких <...> За цих обставин, я думаю, Зеленський і вся його команда усвідомлюють небезпеку і складність абсолютної залежності від Коломойського. Це розуміє будь-яка людина в Україні, включаючи партнерів Коломойського. Тому я переконаний, що вони, звичайно, будуть грати в класичну українську політичну гру піддавки, в джиу-джитсупіддавшись, опинитися нагорі», – пояснив пан Роднянський.

Нагадаємо, олігарх, кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «1+1» та екс-співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський сказав, що використовуватиме канал «1+1» як батіг для того, щоб стимулювати нову владу йти до змін.

Також Коломойський заявляв, що Порошенко програв вибори, бо в нього не було «1+1».

Фото: Meduza

 

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3445
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Д. Петрович
1773 дн. тому
Колись Роднянський просрав Коломойскому "Плюси". Тепер корчить із себе експерта. Сиди собі в Рашці, знімай свою голіму заробітчанську пропаганду про Афганістан і Сталінград - і не вчи нас діток робити, без тебе розберемося
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду