В Україну повернувся Коломойський

В Україну повернувся Коломойський

16 Травня 2019
5501
16 Травня 2019
11:00

В Україну повернувся Коломойський

5501
Олігарх, кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «1+1» та екс-співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський в ніч на 16 травня повернувся в Україну, він прилетів з Ізраїлю.
В Україну повернувся Коломойський
В Україну повернувся Коломойський

Про це повідомив журналіст програми «Схеми: корупція в деталях» Михайло Ткач у своєму Telegram-каналі.

«О 02:30 із Тель-Авіва в аеропорт Дніпра прилетів літак групи "Приват" з бортовим номером UR-PRT. Про пасажирів поки інформації немає», – написав він.

Згодом він з посиланням на джерела заявив, що цим літаком прилетів Ігор Коломойський.

У коментарі виданню theБабель олігарх підтвердив, що повернувся в Україну. Він також зазначив, що не знає, чим буде займатися насамперед.   

Нагадаємо, у своєму попередньому інтервю Bihus.info Ігор Коломойський казав, що Петро Порошенко програв президентські вибори 2019 року через те, що його електорат дивиться «1+1».

За даними проекту «Схеми» («Радіо Свобода»), НАБУ та ГПУ розслідували справи, пов’язані із Приватбанком. Колишній голова правління «Приватбанку» Олександр Шлапак у 2017 році говорив, що ГПУ відкрила кримінальні справи за статтею 218 та 220 ККУ, вперше – за статтею доведення банку до неплатоспроможності. У лютому 2018 року генпрокурор Юрій Луценко в підтвердив, що Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов були допитані «у багатьох обставинах, пов’язаних із "Приватом"». Сам олігарх розповів, що правоохоронні органи нібито не мали до нього претензій і допитували як свідка.

Фото: bihus.info

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5501
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Натан
1800 дн. тому
Теперь весь нарид Украины должен вылететь из страны! Пусть МАУ предоставит бесплатные самолеты, пистец стране полный щас наступит...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду