«1+1 медіа» офіційно попередила провайдерів про кодування сигналу на супутнику

«1+1 медіа» офіційно попередила провайдерів про кодування сигналу на супутнику

20 Червня 2019
5432
20 Червня 2019
13:53

«1+1 медіа» офіційно попередила провайдерів про кодування сигналу на супутнику

5432
Група «1+1 медіа» надіслала провайдерам листи щодо ключових дат кодування сигналу на супутнику. Виконавчий директор «1+1 медіа» не бачить підстав для зміщення термінів кодування.
«1+1 медіа» офіційно попередила провайдерів про кодування сигналу на супутнику
«1+1 медіа» офіційно попередила провайдерів про кодування сигналу на супутнику

Інформацію про надіслані листи «Детектору медіа» підтвердив Ярослав Пахольчук, виконавчий директор «1+1 медіа» та керівник напрямку платного телебачення.

Зокрема, у листах до провайдерів ідеться про дати маятникових відключень, початку мовлення альтернативних версій каналів медіагрупи та самого кодування.

Скріншот листа «1+1 медіа» до провайдерів, оприлюднений у фейсбук-групі «Телеком-кружок»

Пан Пахольчук вважає інформування B2B-ринку про ключові етапи в цьому процесі одним з важливих кроків у рамках підготовки до кодування.

«Після підписання й оплати договору з оператором ефірного цифрового телебачення ТОВ "Зеонбуд", ми підготували інфраструктуру для розведення сигналів телеканалів для В2В, про що в тому числі й проінформували провайдерів даними листами», - сказав він.

Пан Пхольчук додав, що наразі не бачить підстав для зміщення термінів кодування: «Ми й надалі будемо дотримуватися карти проекту кодування у визначені терміни. На поточному етапі все йде за планом, тому ми не бачимо перешкод, які могли би вплинути на зміщення термінів кодування, яке має відбутися 20 січня 2020 року».

Нагадаємо, дата кодування супутникового сигналу телеканалів найбільших медіагруп змістилася на початок 2020 року, а саме на 20 січня. Планується, що сигнал розповсюджуватиметься у стандарті MPEG-4, DVB-S2. У дорожній карті йдеться про кілька ключових подій:

Червень 2019 – замовлення понад 600 тис. чіпсетів і тюнерів для прийому закодованого супутникового сигналу абонентами.

Липень 2019 – формування альтернативного супутникового сигналу для В2В-сегменту. Тобто того сигналу, який зможуть отримувати легальні провайдери-партнери та супутникові платформи.

Серпень 2019 – старт інформаційної кампанії.

Вересень 2019 – кодування транспортного сигналу «Зеонбуду».

Листопад 2019 – початок маятникових відключень відкритого сигналу основних каналів медіагруп.

Січень 2020 року – повне кодування сигналу каналів медіагруп.

 

Фото: Павел Шевчук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5432
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
66666
1740 дн. тому
Буду дивитись те що є і русскі раз ви тскі хуї там всі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду