Віталій Сич заявив, що видання «Новое время» змінює бренд

Віталій Сич заявив, що видання «Новое время» змінює бренд

21 Червня 2019
6077
21 Червня 2019
14:20

Віталій Сич заявив, що видання «Новое время» змінює бренд

6077
Головний редактор журналу «Новое время» Віталій Сич повідомив, що видання змінює бренд і переходить на «НВ».
Віталій Сич заявив, що видання «Новое время» змінює бренд
Віталій Сич заявив, що видання «Новое время» змінює бренд

Про це 21 червня він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Новое время трохи змінює бренд і переходить на НВ. Це питання назріло вже якийсь час назад і тепер ми це зробимо. Якщо ви помітили на сайті і обкладинці журналу вже немає слів Новое время, є тільки НВ», – сказав Віталій Сич.

Він також розповів, що «Радіо НВ» не назвали «Радіо Новое время» через те, що 80% ефірів на радіо проводять українською. За його словами, «мовити українською та називати себе в ефірі російською – звучить недобре».

«Відповідно, у нас виникло питання існування двох брендів – НВ і Новое время. Нам потрібен один зонтичний бренд для всієї компанії, і це буде НВ. І ми все більше будемо переходити на українську, тому російські слова в бренд не надто зручні», – наголосив пан Сич.

Крім того, він додав, що зміст і сенс видання – не змінюються.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2017 року стало відомо, що компанія Dragon Capital, у портфелі якої вже є українські медіаактиви – журнал  і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера». Нову радіостанцію «Радіо НВ», яка була переформатована з «Радіо Ера», запустили в ефір 12 березня.

2 серпня 2016 року в серпні «Новое время» запустило цифровий формат журналу, який замінив застарілу PDF-версію.

Фото: Новое время

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6077
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду