detector.media
21.06.2019 14:20
Віталій Сич заявив, що видання «Новое время» змінює бренд
Віталій Сич заявив, що видання «Новое время» змінює бренд
Головний редактор журналу «Новое время» Віталій Сич повідомив, що видання змінює бренд і переходить на «НВ».

Про це 21 червня він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Новое время трохи змінює бренд і переходить на НВ. Це питання назріло вже якийсь час назад і тепер ми це зробимо. Якщо ви помітили на сайті і обкладинці журналу вже немає слів Новое время, є тільки НВ», – сказав Віталій Сич.

Він також розповів, що «Радіо НВ» не назвали «Радіо Новое время» через те, що 80% ефірів на радіо проводять українською. За його словами, «мовити українською та називати себе в ефірі російською – звучить недобре».

«Відповідно, у нас виникло питання існування двох брендів – НВ і Новое время. Нам потрібен один зонтичний бренд для всієї компанії, і це буде НВ. І ми все більше будемо переходити на українську, тому російські слова в бренд не надто зручні», – наголосив пан Сич.

Крім того, він додав, що зміст і сенс видання – не змінюються.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2017 року стало відомо, що компанія Dragon Capital, у портфелі якої вже є українські медіаактиви – журнал  і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера». Нову радіостанцію «Радіо НВ», яка була переформатована з «Радіо Ера», запустили в ефір 12 березня.

2 серпня 2016 року в серпні «Новое время» запустило цифровий формат журналу, який замінив застарілу PDF-версію.

Фото: Новое время

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY