«Новое время» запускає електронну версію журналу українською

«Новое время» запускає електронну версію журналу українською

2 Серпня 2016
2084
2 Серпня 2016
11:00

«Новое время» запускає електронну версію журналу українською

2084
З 1 серпня «Новое время» запускає новий, цифровий формат журналу, який замінить застарілу PDF-версію
«Новое время» запускає електронну версію журналу українською
«Новое время» запускає електронну версію журналу українською

Про це йдеться на сайті журналу.

Як повідомляє «Новое время», нововведень буде два. Журнал вперше з'явиться українською, а не тільки російською, як друкована версія. У цьому питанні редакція пішла назустріч проханням передплатників, бажаючих читати НВ рідною мовою.

Також сам журнал буде виконаний не в застарілому PDF-форматі, а у вигляді лонгрідів з яскравими фотоілюстраціями, зручною навігацією і можливістю коментувати статті. НВ-digital буде доступний для перегляду на всіх платформах - комп'ютерах, планшетах і смартфонах.

Електронна версія журналу з'явиться на сайті 5 серпня. Це, як зазначає редакція «Нового времени», дасть можливість передплатникам, особливо в регіонах, отримувати свіжий номер НВ раніше, ніж на папері.

Електронна та друкована версії НВ будуть ідентичними за змістом.

«Ми давно усвідомлюємо, що багатьом нашим читачам зручніше споживати цифровий продукт. Технічна розробка зайняла у нас чимало часу. Ми постаралися зробити новий електронний НВ значно більш естетичним, зручним і функціональним, ніж раніше», –  прокоментувала нововведення головний редактор «Нового времени» Віталій Сич та додав, що третина користувачів сайту НВ регулярно читають його з планшетів і смартфонів.

Як повідомляється на сайті, підписка на НВ-digital вартістю 99 грн на півроку буде відкрита з вересня 2016 року на сайті «Новое время». Протягом серпня архів НВ за два роки і свіжі номери можна буде читати онлайн безкоштовно.

Нагадаємо, наприкінці червня інтернет-видання «Українська правда» заявила про запуск англомовної версії сайту. Тепер, окрім російської та української мов, видання можна читати й англійською.

Фото: «Новое время»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2084
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду