Віктор Медведчук подав до суду на «НВ»

Віктор Медведчук подав до суду на «НВ»

31 Липня 2019
5695

Віктор Медведчук подав до суду на «НВ»

5695
Голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук 30 липня подав до суду позов на Видавничий дім Медіа ДК (журнал НВ, сайт NV.ua і Радіо НВ).
Віктор Медведчук подав до суду на «НВ»
Віктор Медведчук подав до суду на «НВ»

Про це повідомляється на сайті Судової влади України.

Позов про захист честі, гідності та ділової репутації та спростування недостовірної інформації він подав до Подільського районного суду Києва

На сайті видання «НВ» зазначається, що наразі редакція не має інформації, яка саме публікація обурила Віктора Медведчука.

Нагадаємо, 16 квітня 2019 року ТОВ «Телерадіокомпанія «Студія 1+1» подала позовну заяву у Печерський районний суд м. Києва до президента України Петра Порошенка та ТОВ «Видавничий дім «Медіа-ДК» (юридична особа журналу і сайту «Новое время») про захист ділової репутації, зобов’язання спростувати

Журналістка 17 квітня Крістіна Бердинських повідомила, що бізнесмен Володимир Галантерник подав до суду позов про захист честі, гідності та відшкодування матеріальної шкоди проти видання «Новое время». Тексту позову наразі немає.

Фото: НВ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5695
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду