З «Нового времени» звільнилися журналісти бізнес-блоку (ДОПОВНЕНО)

З «Нового времени» звільнилися журналісти бізнес-блоку (ДОПОВНЕНО)

22 Грудня 2018
8450
22 Грудня 2018
16:09

З «Нового времени» звільнилися журналісти бізнес-блоку (ДОПОВНЕНО)

8450
З бізнес-блоку «Новое время» пішла вся команда журналістів. Головред пояснив це їх залученістю до сторонніх проектів.
З «Нового времени» звільнилися журналісти бізнес-блоку (ДОПОВНЕНО)
З «Нового времени» звільнилися журналісти бізнес-блоку (ДОПОВНЕНО)

Інформацію про звільнення «Детектору медіа» підтвердив головний редактор видання Віталій Сич. За його словами, це спільне рішення роботодавця та працівників.

«Ми з ними домовилися, що вони зосередяться на своїх відеомайданчиках. У них "Перша шпальта" займала багато сил і часу. Здається, з "Еспресо" вони почали співпрацювати. Просто так не дуже зручно робити відразу кілька проектів. Ми вирішили, що буде краще, якщо вони зосередяться на цьому. І вони так вирішили теж...», – сказав він.

За його словами, з «Нового времени» звільнилися Андрій Юхименко (редактор бізнес-блоку), Олег Гавриш, Андрій Леденьов, Євгеній Черновалов та інші журналісти – загалом пішли сім чи вісім осіб.

За словами пана Сича, бізнес-блок, скоріше за все, продовжить існування. «Ми прораховуємо економічну модель – чи варто робити далі це, чи ні. Швидше за все, варто. У нас є два варіанти: взяти кілька людей на стрічку, які будуть робити бізнес-новини, або по-новому перебудувати відділ з керівником цього напрямку з шести-семи осіб. Ми зараз прораховуємо, наскільки це буде прибутково», – сказав він.

Тепер уже екс-заступник редактора бізнес-блоку «Нового времени» Олег Гавриш у коментарі «Детектору медіа» повідомив, що команда вирішила зосередитися на своїх проектах, тому було прийнято рішення припинити співпрацю з виданням. Він зауважив, що журналістів ніхто не звільняв.

«Ми хочемо зосередитися на своїх нових проектах. І реально тягнути відразу кілька проектів складно. Робити сайт на повну, одночасно робити "Першу шпальту", плюс ми плануємо відкрити програму на радіо… Тобто є ціла купа проектів, які потрібно розвивати. Складно фізично поєднувати їх з "НВ.Бізнес"... Ніхто нікого не звільняв. Це обопільне рішення. З боку видання було побажання, щоб ми працювали повністю на видання. З нашого боку було побажання розвивати свої проекти. Треба було визначатися», – прокоментував пан Гавриш.

Зазначимо, що інформація про звільнення журналістів з «Новое время» з'явилася на Facebook-сторінці редактора «Ліга. Tech» Станіслава Юрасова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8450
Читайте також
26.04.2018 10:00
Юрій Луканов
для «Детектора медіа»
3 114
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
СЄРЫЙ
1944 дн. тому
Крисили, крисили, попалися і... "вирішили зосередитися!"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду