Володимир Бородянський залишає StarLightMedia (ДОПОВНЕНО)

Володимир Бородянський залишає StarLightMedia (ДОПОВНЕНО)

5 Грудня 2018
9154
5 Грудня 2018
13:40

Володимир Бородянський залишає StarLightMedia (ДОПОВНЕНО)

9154
Володимир Бородянський, який обіймав посаду директора холдингу StarLightMedia і генерального директора телеканалу СТБ, завершує свою роботу в медіагрупі з 15 грудня 2018 року. Про це повідомила прес-служба StarLightMedia.
Володимир Бородянський залишає StarLightMedia (ДОПОВНЕНО)
Володимир Бородянський залишає StarLightMedia (ДОПОВНЕНО)

На посаду президента StarLightMedia буде призначений Олександр Богуцький, який поєднуватиме цей пост із посадою керівника телеканалу ICTV.

Обов’язки директора StarLightMedia виконуватиме Михайло Царьов – виконавчий директор компанії EastOne, яка керує активами Віктора й Олени Пінчуків (у тому числі й медійними).

Керуючим директором телеканалу СТБ призначено Людмилу Семчук.

Посада президента в холдингу StarLightMedia нова, повідомила «Детектору медіа» директорка з корпоративних комунікацій StarLightMedia Олена Плахова. Президент відповідатиме за представлення інтересів компанії та збереження позицій медіагрупи ззовні, а до кола відповідальності директора входять внутрішньогрупове операційне управління та реалізація стратегії.

«Ми вдячні Володимирові Бородянському за співпрацю і бажаємо йому успіхів у подальшій діяльності», – цитує прес-служба StarLightMedia Олену Пінчук, голову наглядової ради StarLightMedia.

«Я неймовірно пишаюся дивовижною командою однодумців, яку мені вдалося зібрати протягом цього часу. Дякую кожному члену нашої команди за те, що разом ми змогли створити проекти, які ставали подіями в Україні, у багато в чому визначали наші цінності і те, чим нам хотілося б гордитися», – прокоментував Володимир Бородянський.

«Ми націлені зміцнювати лідерство групи StarLightMedia з тим, щоб задавати ринку приклади ефективності й креативності, посилюючи нашими успіхами нашу країну, її економіку та настрій українців, які дивляться і люблять телебачення», – зазначив Олександр Богуцький.

Володимир Бородянський завершує свою діяльність у медіагрупі за обопільною згодою сторін, уточнила Олена Плахова.

«Мне хочется выйти за рамки любимой и одной из лучших в мире работ, и посмотреть, как устроен весь мир. Посмотреть на многие вещи другими глазами, перезагрузиться и заняться чем-то новым, не менее потрясающим, чем телеканал СТБ и групп SLM. Я невероятно горд тем, сколько фантастически талантливых, одаренных и горящих своим делом людей удалось собрать в одном месте – это, безусловно, было лучшей мотивацией для того, чтобы управлять такими большими компаниями как СТБ и SLM», – написав пан Бородянський у листі співробітникам.

Володимир Бородянський очолював медіагрупу StarLightMedia з березня 2012 року. До нього холдингом керував Олександр Богуцький. Обидва топ-менеджери поєднували керування групою та керування своїми каналами – Володимир Бородянський очолював СТБ, Олександр Богуцький – ICTV.

У минулому Володимир Бородянський працював комерційним директором газети «Московский комсомолець в Украине». З 2000 року керував відділом з управління медіаактивами «Альфа-банку» в Україні, відповідав за реалізацію бізнес-проектів Новий канал, «Наше радіо», «Московский комсомолець в Украине». У 2004 році очолив правління телеканалу СТБ, який перейшов у власність Віктора Пінчука. На чолі з паном Бородянським телеканал СТБ поступово переформатувався на розважальний канал і суттєво збільшив свою аудиторію, вийшовши у 2013 році на перше місце в топі каналів за аудиторією «18-54, 50 тис.+».

Нагадаємо, що медіагрупа StarLightMedia наразі проходить процес реструктуризації та оптимізації. 16 серпня StarLightMedia презентувала своїм співробітникам проект «Трансформація», покликаний перебудувати її бізнес-процеси, оргструктуру та корпоративну культуру. У межах трансформації Володимир Бородянський обійняв посаду СЕО StarLightMedia, Олександр Богуцький очолив дивізіон «Новини» (інформаційно-аналітичне мовлення каналів холдингу).

1 листопада члени правління медіагрупи StarLightMedia представили працівникам нову організаційну структуру, а 26 листопада було оголошено список затверджених керівників різних напрямків рівня N-2, які розпочнуть роботу на нових посадах із січня 2019 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9154
Читайте також
21.12.2018 10:00
Галина Петренко
5 058
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду