Вікторія Бурдукова залишає Новий канал

Вікторія Бурдукова залишає Новий канал

7 Грудня 2018
4901
7 Грудня 2018
14:08

Вікторія Бурдукова залишає Новий канал

4901
Директорка творчого об’єднання №1 прокоментувала своє рішення
Вікторія Бурдукова залишає Новий канал
Вікторія Бурдукова залишає Новий канал

Директорка творчого об’єднання №1 Нового каналу Вікторія Бурдукова на її сторінці у Фейсбуці заявила, що  «після 20 років праці під лого Н в кружечку настав час іти далі».

«Позаду створені відділи, проекти, досягнення, провали, радості та проблеми, – написала Вікторія Бурдукова. – Єдине, що не можу залишити за спиною – мої люди. Мої – знають, що вони мої, тому перераховувати не буду. Ну й полетіли далі. Попереду ще багато цікавого!»

В інтерв'ю для «Медіаняні» Бурдукова уточнила, що її рішення залишити канал не пов'язане напряму з «Трансформацією» медіахолдингу.

«Я ще з травня перебувала в стані… прийняття рішення, – розповіла директорка ТО. – Трансформація просто підштовхнула до цього. Я 20 років працюю на одному і тому ж підприємстві, живу Новим каналом, і, чесно кажучи, трошки втомилася. Хочеться спробувати щось ще».

Вікторія також підкреслила, що не планує заохочувати свою команду йти слідом за нею і навіть вмовляє їх залишатися працювати на каналі. За словами Бурдукової, наразі в неї є ідея одного проекту, яким вона займатиметься найближчим часом, а вже далі – говорити про співпрацю з різними людьми над різними проектами.

Останній робочий день Вікторії Бурдукової в якості директорки ТО№1 Нового каналу – 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, що у серпні стало відомо про те, що медіагрупа StarLightMedia запустила процес «Трансформації», в рамках якого планується перебудувати її бізнес-процеси, оргструктуру та корпоративну культуру. Згодом в інтерв’ю для «Детектора медіа» Вікторія Бурдукова зізналася, що новина про «Трансформацію» медіахолдингу її дуже схвилювала.

Нагадаэмо також, що у вересни стало відомо, що Вікторія Бурдукова стала головою експертної ради Української телевізійної академії.

Фото: Фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4901
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду