Володимир Бородянський очолив StarLightMedia

29 Березня 2012
11968
29 Березня 2012
10:28

Володимир Бородянський очолив StarLightMedia

11968
Володимир Бородянський очолив StarLightMedia

Володимира Бородянського призначили директором телегрупи Віктора Пінчука StarLightMedia, яка об'єднує телеканали ICTV, CTБ, Новий, а також музичні канали М1, М2 і супутниковий телеканал QTV. Про це пише Delo.ua.

 

Цю посаду Володимир Бородянський поєднуватиме з посадою генерального директора телеканалу СТБ.

 

Олександр Богуцький, який раніше керував телегрупою StarLightMedia, продовжить очолювати телеканал ICTV, а також обійме посаду члена правління інвестиційно-консалтингової групи EastOne, де спільно з топ-менеджментом групи займеться реалізацією стратегій з управління бізнесами, що знаходяться під мандатом EastOne.


«Ми вдячні Олександру Богуцькому і команді StarLightMedia за досягнуте лідерство на телевізійному ринку. Плануючи і далі нарощувати власне виробництво серіалів, фільмів, розважальних програм, а також освоювати нові напрямки з метою розвитку телегрупи в одному з провідних медіахолдингів Європи, ми прийняли рішення про призначення Володимира Бородянського керівником StarLightMedia. Ми впевнені, що його багатий управлінський досвід, успішний запуск і розвиток низки власних проектів телеканалу СТБ, а також глибоке розуміння процесів, які відбуваються на медіаринку, будуть корисні при досягненні амбітних цілей, поставлених перед телегрупою», - зазначила Олена Пінчук, глава наглядової ради телегрупи StarLightMedia.


Як коментує Олександр Богуцький, Володимир Бородянський пройшов в команді StarLightMedia «відмінний шлях, ставши впевненим телевізійним менеджером і кращим виробником телевізійного контенту в нашій країні».


«Новий час диктує нові виклики. Ми хочемо і повинні стати більш зухвалими, професійними та ефективними. Ми продовжимо будувати медіагрупу - кращу не тільки у виробництві телевізійних програм і продажу реклами, а і в нових видах продажів, цифрових технологіях, виробництві фільмів і серіалів», - прокоментував своє призначення Володимир Бородянський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11968
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zzz
4401 дн. тому
все, кто знает схему СТБ изнутри, понимает, что на самом деле все делает Галя Пилютикова.... Бородянский только создает видимость.... то собирает часовые бесполезные собрания руководителей проектов часиков этак в 19-20... то пытаеся внедрить в жизнь какие-то нереальные идеи... и.т.д. успех СТБ - это Пилютикова!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду