StarLightMedia затвердила структуру студій дивізіону «Виробництво»

StarLightMedia затвердила структуру студій дивізіону «Виробництво»

28 Грудня 2018
4349
28 Грудня 2018
16:54

StarLightMedia затвердила структуру студій дивізіону «Виробництво»

4349
З 1 січня у медіа групі StarLightMedia розпочне діяти нова організаційна структура, яка була прийнята в рамках проекту «Трансформація». Перші зміни стосуватимуться дивізіонів «Виробництво», «Новини» та «Мовлення». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі групи.
StarLightMedia затвердила структуру студій дивізіону «Виробництво»
StarLightMedia затвердила структуру студій дивізіону «Виробництво»

Дивізіон «Виробництво»

З 1 січня працівники, що виробляють проекти для СТБ і Нового каналу, стануть частиною дивізіону «Виробництво», а телеканали холдингу – замовниками їхніх послуг. У самому дивізіоні сформовані два блоки: блок Production, до якого увійдуть виробничі студії, що складаються з творчих об’єднань, та блок забезпечення виробництва. «У периметр блоку забезпечення виробництва увійдуть сервісні служби та компанії StarLightRental і StarLightScenery, які забезпечуватимуть команди проектів усім необхідним», - повідомили у прес-службі. Зараз у дивізіоні повністю сформовано структуру та затверджено директорів студій.

У студію №1 під керівництвом Олени Маторіної увійшли команди, що виробляють проекти «Хто зверху?», «Діти проти зірок», «Хто проти блондинок?», «Вар’яти», «Аферисти в сітях». Першими трьома проектами займається ТО1, яке очолює сама Олена Маторіна, а «Аферисти в сітях» – самостійний проект Олени-Крістіни Лебідь.

У студію №2 під керівництвом Вікторії Вишнякової увійшли ТО Анастасії Толстошеєвої («Таємний агент», пост-шоу «Таємний агент», «Заробітчани»), ТО Андрія Оленича («Топ-модель по-українськи», «Страва честі»), ТО Інни Скірської («7я Рози»).

У студію №3 під керівництвом Анни Рапп увійшли ТО, що виробляють проекти «Євробачення», «Один за всіх», «МастерШеф», «МастерШеф. Професіонали», «Слідство ведуть екстрасенси», «Битва  екстрасенсів», «Х-фактор». Щодо серіального виробництва, то Тала Притаєцька, яка зараз завершує роботу над «Кріпосною», буде займатися 4-серійкою «Жонатики», а Галина Пілютікова – 2-серійкою «Сімейні традиції». Подальші виробничі плани будуть затверджені в січні.

У студію №4 під керівництвом Анни Калини увійшли її власне ТО («Холостяк», «Наречена для тата», «Як вийти заміж») і ТО Лариси Мальцевої («Кохання на виживання», «Екси»).

У студію №5 під керівництвом Катерини Ведмеденко увійшли ТО Євгенія Туніка («Зважені та Щасливі»), ТО Мирослава Домалевського («Я соромлюся свого тіла»), ТО Катерини Назаренко, яке раніше очолювала Вікторія Бурдукова («Ревізор з Тищенком», «Ревізор: Магазини» та «Пристрасті за ревізором»).

Директором Vaverka («Хата на тата», «Здамо будиночок біля моря», «2+2=6», «Джованні») – залишається Дмитро Танкович.

Хто стане директором StarLight Films («Швидка допомога», «Коли ми вдома», «Кріпосна», «Загадка для Анни») поки що невідомо. Наразі проходить відбір кандидатів. Раніше компанію очолював режисер Максим Литвинов.

Найближчим часом будуть визначені керівники наступної ланки – креативні продюсери, виконавчі продюсери, керівники проектів.

«У подальшому передбачається переформатування студій за принципом технології виробництва: до їх складу увійдуть ТО, які виробляють проекти за схожими техніко-технологічними схемами. Такий підхід дозволить досягнути більшої синергії та оптимізувати виробничі затрати», – повідомляє медіагрупа.

Дивізіон «Новини»

За словами керівника цього напрямку Олександра Богуцького, усі рішення  щодо роботи дивізіону прийматимуться з орієнтацією на найкращі світові практики: «На даному етапі дивізіон «Новини» стає одним з найпотужніших інформаційних хабів в нашій країні, що виробляє понад 6 годин у день суспільно важливих програм. У новій структурі виробництво стане зручнішим та економічно ефективнішим, буде виключено непотрібне дублювання».

З нового року програму «Вікна-новини» вестимуть лише двоє ведучих Ольга Кучер і Тетяна Висоцька. Як вже повідомляв «Детектор медіа», ще одна ведуча новин Віта Євтушина залишила телеканал СТБ.

Наразі інших кадрових змін в інформаційних службах СТБ та ICTV не очікується. Однак не виключено, що вони можуть відбуватися в подальшому, оскільки трансформаційні процеси тривають, наголошує прес-служба медіагрупи. А також додає: «У той же час Володимир Павлюк, Олена Фроляк і Оксана Дихнич, яка у новій структурі відповідає за об’єднане виробництво новин, продовжать пошук ефективних рішень для нової великої редакції».

Дивізіон «Мовлення»

У цьому дивізіоні прийнята нова стратегія, яка буде анонсована співробітникам наприкінці січня 2019 року. У сітці на 2019 рік суттєвих змін не передбачається, запевняє прес-служба медіагрупи.

Нагадаємо, 16 серпня медіагрупа StarLightMedia презентувала своїм співробітникам проект «Трансформація», покликаний перебудувати її бізнес-процеси, оргструктуру та корпоративну культуру.

1 листопада члени правління медіагрупиStarLightMedia представили працівникам нову організаційну структуру, а 26 листопада було оголошено список затверджених керівників різних напрямків рівня N-2, які розпочнуть роботу на нових посадах із січня 2019 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4349
Читайте також
21.12.2018 10:00
Галина Петренко
5 057
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду