«Ланет» вимкнув телеканали групи «Інтер» зі своєї мережі

«Ланет» вимкнув телеканали групи «Інтер» зі своєї мережі

11 Січня 2017
6815
11 Січня 2017
16:52

«Ланет» вимкнув телеканали групи «Інтер» зі своєї мережі

6815
11 січня провайдер кабельного телебачення «Ланет», як і обіцяв, вимкнув телеканали Inter Media Group зі своїх мереж у Києві, Івано-Франківську та Калуші.
«Ланет» вимкнув телеканали групи «Інтер» зі своєї мережі
«Ланет» вимкнув телеканали групи «Інтер» зі своєї мережі

У зв’язку зі зміною наповнення пакетів телеканалів, в абонентів «Ланету» в Києві були труднощі з доступом до кабельного ТБ – їм потрібно було провести переналаштування каналів.

Як повідомляє «Ланет» на своєму сайті, у Києві в соціальному пакеті «Ланету» канали «Інтер», НТН, К1, К2, «Мега», «Піксель», Zoom, «Enter-фільм» і Euronews були замінені на «Індиго TV», A-One, «ПравдаТУТ», ATR і телеканал Z (ZIK). У пакеті «База+» канали Inter Media Group в аналоговому форматі були замінені на вищеперелічені, а також Sony Sci-Fi, Nick Junior, Duck TV, «Спорт 2», HD Fashion, «Епоха».

В Івано-Франківську та Калуші в соцпакеті канали Inter Media Group були замінені на «Індиго TV», «ПравдаТУТ», «Pro Все», English Club, «Малятко TV», М2, «Чорноморська ТРК», ATR і телеканал Z (ZIK). А в пакеті «База» крім вищеперелічених змін відбулися ще такі: канали «Малятко TV», Перший автомобільний, English Club замінені на Sony Sci-Fi, Nick Junior, SET.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року набув чинності закон про зміну складу універсальної програмної послуги (УПП). Згідно з ним, до складу УПП увійшли телерадіопрограми ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (нині в процесі створення), парламентського телеканалу «Рада», а також місцеві та регіональні ефірні аналогові й цифрові телеканали, що мовлять у межах не більш як однієї області та не здійснюють ретрансляції програм інших мовників і не володіють іншими ліцензіями на ефірне мовлення в інших областях. Натомість загальнонаціональні комерційні телеканали вилучені зі складу УПП та перейшли до договірних відносин з провайдерами.

30 грудня провайдер платного ТБ «Воля» заявила про досягнення домовленості про ретрансляцію з усіма медіагрупами України.

31 грудня директор українського провайдера «Ланет» Мар’ян Івасюк заявив, що його компанія домовилася з трьома із чотирьох найбільших в Україні медіагруп. Поза межами угоди залишилася Inter Media Group. Він також анонсував вимкнення телеканалів Inter Media Group з 11 січня.

4 січня медіагрупа «1+1 медіа» повідомила, що близько 95% кабельних операторів переуклали договори про співпрацю з групою.

11 січня медіагрупа StarLightMedia повідомила про домовленість з провайдерами, які сукупно охоплюють 90% абонентів платного ТБ. З деякими переговори тривають.

Українські медіагрупи також розробили сайт TeleMaster, завдяки якому можна знайти провайдера, який показує українські канали в будь-якому місті країни.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6815
Читайте також
27.06.2017 01:43
«Детектор медіа»
4 104
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Andrij
2655 дн. тому
Молодці!Правильно зробили що відключили тих кацапських халуїв.Шкода що їх в моєму місті нема.я б поміняв ту срану Voliu
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду