Завершився чат із гендиректором «Істіл студіос» Дмитром Котеленцем

17 Липня 2009
24816
17 Липня 2009
11:38

Завершився чат із гендиректором «Істіл студіос» Дмитром Котеленцем

24816
Завершився чат із гендиректором «Істіл студіос» Дмитром Котеленцем

Відбулася чат-конференція з генеральним директором «Істіл студіос» Дмитром Котеленцем. Повну версію версію чату читайте на ТК.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», продакшн-компанію «Савік Шустер студіос» перейменовано на «Істіл студіос», а відносини з Савіком Шустером розірвано. У зв'язку з цим пан Котеленець відповів на запитання: в чому причина конфлікту між Савіком Шустером та акціонерами «Істіл студіос»? Що означає для компанії втрата «зоряного обличчя» і які наслідки це може мати? Яке шоу вироблятиметься в студії, що залишилася у спадок від «Савік Шустер студіос»? Хто вестиме жіноче шоу, яке «Істіл студіос» вироблятиме для «Інтера»? Як надалі складуться відносини «Істіл студіос» з ТРК «Україна»?

 

Адреса чату - http://www.chat.detector.media/

 

 

Довідка ТК:

Дмитро Котеленець – телевізійний продюсер. Працював редактором із зарубіжних закупівель телеканалів «Інтер» та СТБ; очолював дирекцію міжнародних стосунків національної телекомпанії України (НТКУ). У 2004 став комерційним директором ICTV. Останнім часом працював виконавчим директором супутникового телеканалу «Перший автомобільний». За освітою – театрознавець (Київський державний інститут театрального і кіномистецтва імені Карпенка-Карого). З листопада 2008 року – генеральний директор «Савік Шустер студіос».

 

Фото Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24816
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НатальяД
5461 дн. тому
Добрый день, Дмитрий. Хочу пожелать Вам удачи и творческого вдохновения в новом сезоне. Вы уже определились с форматом новых проектов, которые будут производиться на студии, или Вы в данный момент находитесь в поиске и открыты для предложений ?
Урбан
5461 дн. тому
Добрый день, Дмитрий! Ознакомился с Вашим интервью изданию "Дело", интересно. Заглянул на Ваш веб-сайт istilstudios.com, я так понимаю скоро открытие. Вы на сайте покажите, расскажите хоть эпизодически то, чего будет в новом сезоне, какие будут проекты?
BF
5463 дн. тому
Ваш прогноз на развитие отношений: Шустер - Украина или Шустер - 1+1
тиви
5463 дн. тому
Дмитрий,не планируете ли вы на технической базе студии создавать телеканал?Кто будет работать в вашей структуре,если практически весь коллектив покинул ее вместе с Шустером?
West
5463 дн. тому
Почему г-н Захур решил деньги полученные от продажи металлургического бизнеса инвестировать в медиа? Это была спонтанная инвестиция в Савика Шустера или давно обдуманное решение выйти на этот рынок? Какова была роль Шустера в решении ISTIL занятся медиабизнесом?
DK
5464 дн. тому
Дмитро почему, все к чему Вы прикасаетесь обязательно умирает ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду