Дмитро Котеленeць хоче запустити супутниковий канал

22 Березня 2011
12817
22 Березня 2011
16:16

Дмитро Котеленeць хоче запустити супутниковий канал

12817
До пари своєму новому продакшну
Дмитро Котеленeць хоче запустити супутниковий канал

Продакшн Дмитра Котеленця Talking Heads LLC планує запустити супутниковий телеканал. Про це пан Котеленець розповів у коментарі «Детектор медіа».

 

«Це окрема діяльність. І зараз іде робота над цією ідеєю», - сказав він. Тематика і назва каналу поки не деталізуються: спершу пан Котеленець планує подати документи на отримання ліцензії.

 

На сьогодні компанія Talking Heads LLC вже запустила два шоу, які виходять на каналі К1: «15 хвилин до завтра» та «Дарвін-шоу».

 

«Наші телевізійні шоу базуються на авторських рішеннях. В обох проектах ведучі - Павло Шилько (ді-джей Паша) та Антон Середа - це і автори, і рушійна сила. Тобто ми робимо ставку на особистості», - сказав Дмитро Котеленець.

 

Поки що продакшн зосереджений на виробництві цих двох проектів, однак згодом планує займатись іншими нішами: «Зараз актуальне серіальне виробництво, виробництво ситкомів. Відчуваю загальне зростання попиту на контент. Тому ми працюватимемо у різних напрямах. Але зараз ми налагоджуємо технологію. Нові проекти запускатимемо ближче до осені наступного сезону».

 

Співзасновниками Talking Heads LLC є Дмитро Котеленець та Сергій Стамбовський.  Пан Котеленець також є директором компанії.

 

«У нас є творчі групи окремих проектів. Кістяк компанії складає близько 10 осіб. Під нові проекти ми набираємо людей», - додав він.

 

Нагадаємо, Дмитро Котеленець залишив посаду генерального директора ISTIL Studios у листопаді 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12817
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KOMMERSANT
4789 дн. тому
для нашей районной малотиражки достаточный повод ))))))))))))))) http://www.commersant.ua/doc.html?DocID=1606432&IssueId=7000720
boss
4789 дн. тому
Широко известен в узком кругу ограниченных людей?
ч
4790 дн. тому
Этот человек достаточно известен в профессиональных кругах...
fcw
4790 дн. тому
Боже, а це ще хто такий,звідки взялося?! Канал він хоче запустити! А я приміром на острів Гоа хочу і що?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду