Об’єднана опозиція перерахує 2 млн грн на погашення боргу ТВі

21 Вересня 2012
9421
21 Вересня 2012
10:40

Об’єднана опозиція перерахує 2 млн грн на погашення боргу ТВі

9421
Майже 2 млн грн канал зібрав з людей
Об’єднана опозиція перерахує 2 млн грн на погашення боргу ТВі

Об'єднана опозиція «Батьківщина» прийняла рішення скоротити свій виборчий фонд на 2 млн грн і перерахувати ці гроші на погашення боргів телеканалу ТВі. Про це заявив глава ради об'єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк 21 вересня, пише «Інтерфакс».

«Ви знаєте про те, що ця влада відключає канал (ТВі. - ред.) щодня. І вона виставила близько 4 млн грн незрозумілих боргів каналу перед державним бюджетом», - говорить Арсеній Яценюк.

Він нагадав, що відносно каналу було порушено кримінальну справу, і «зараз намагаються зробити все, щоб взагалі вимкнути канал, і його закрити».

«Тому об'єднана опозиція прийняла таке рішення - українці вже зібрали близько 2 млн грн для того, щоб віддати режиму Януковича ці гроші, щоб просто не вимкнули канал з мереж. Об'єднана опозиція прийняла таке рішення - зменшити фінансування виборчої кампанії і відправити додатково 2 млн грн для того, щоб не відключили канал ТВі, для того, щоб не закрили один з незалежних каналів у цій країні», - додав Арсеній Яценюк.

 

Нагадаємо, ТВі оголосив про початок акції «Врятуй ТВі» після рішення Окружного апеляційного суді міста Києва. Суд постановив виплатити Державній податковій службі 4 млн грн. Як пояснив генеральний директор каналу Микола Княжицький, ТВі має повернути державі 3 млн грн податків і ще 1 млн штрафу. Якщо цю суму не вдасться назбирати до 23 вересня - робота каналу буде заблокована, стверджує ТВі.

 

Станом на 10:00 21 вересня телеканал ТВі зібрав 1 млн 978 тис 650грн. Свої пожертви для ТВі зробили 7189 глядачів.

 

Гендиректор каналу ТВі Микола Княжицький балотується до Верховної Ради під № 11 у списку об'єднаної опозиції «Батьківщина».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9421
Читайте також
11.09.2012 09:15
Валентина Самченко, «Україна молода»
26 732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду