Голова податкової: ТВі використав ситуацію із несплатою податків у своїх іміджевих цілях

3 Жовтня 2012
5908
3 Жовтня 2012
13:22

Голова податкової: ТВі використав ситуацію із несплатою податків у своїх іміджевих цілях

5908
Каже, що ніякого «замовлення» ТВі не було
Голова податкової: ТВі використав ситуацію із несплатою податків у своїх іміджевих цілях

Голова Державної податкової служби Олександр Клименко вважає, що компанія ТВі використала ситуацію із несплатою податків в своїх іміджевих цілях. Претензії ж податкової до каналу були підтверджені рішенням суду. Про це він сказав на брифінгу під час засідання Уряду, пише «Укрінформ».

 

«Я вважаю, що ТВі використала дану ситуацію в своїх іміджевих цілях», - зазначив Клименко.

 

Голова ДПС наголосив, що претензії податкової до каналу були підтверджені рішенням суду. При цьому він підкреслив, коментуючи заяви каналу про тиск на нього, що жодного тиску з боку податкової не було. «Ніякого "замовлення" ТВі не було. Ніякого тиску на редакційну політику ТВі не було і не буде. Це стосується ТВі та інших ЗМІ», - підкреслив голова ДПС.

 

Клименко також відзначив, що наразі компанія ТВі сплатила податки і ніяких претензій у податкової немає.

 

Київський апеляційний адміністративний суд 12 вересня 2012 року визнав правомірними дії ДПІ у Солом'янському районі Києва щодо застосування до телерадіокомпанії «Телерадіосвіт» штрафних санкцій за порушення податкового законодавства. Загальна сума, яку мало сплатити підприємство, складала 4,1 мільйона гривень (3,3 мільйона гривень - ПДВ та 753 тисячі гривень штрафних санкцій).

 

Наприкінці вересня канал сплатив податковий борг до Державного бюджету. Кошти були сплачені завдяки акції «Врятуй ТВі» та пожертвуванню від Об'єднаної опозиції.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5908
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду