НТКУ, «Україна» і «Футбол» покажуть Євро-2012

4 Листопада 2011
22019
4 Листопада 2011
11:35

НТКУ, «Україна» і «Футбол» покажуть Євро-2012

22019
НТКУ, «Україна» і «Футбол» покажуть Євро-2012

Медіагрупа «Україна» придбала субліцензію на показ матчів Євро-2012 в Україні. Цю інформацію, отриману з власних джерел, «Детектор медіа» підтвердив Олександр Денисов, директор телеканалу «Футбол».

 

Нагадаємо, що частину матчів показуватиме Національна телекомпанія України, яка ще 17 вересня 2009 року підписала з УЄФА ексклюзивну угоду про надання прав на трансляцію Євро-2012 в Україні

 

Пан Денисов зауважив, що дані щодо розподілу матчів між НТКУ і «Україною» та інші деталі буде повідомлено додатково.

 

Гендиректор НТКУ Єгор Бендендорф сказав, що наразі коментувати новину не готовий, але зробить це наступного тижня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22019
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SS
4525 дн. тому
Все вроде хорошо, вот только кто мне скажет увидим ли мы матчи через супутник? Когдазакончится этот беспредел со спутниковым вещание? Дайте доступ для просмотра передач, дешовки.
Игорь
4527 дн. тому
Из этих трёх каналов: НТКУ, «Україна» і «Футбол» , в цифровом (DVB-T2), HD лицензию получила только ТРК "Украина". НТКУ заявили, что в 2012 году полностью планируют перейти на HD. Так что со спутника и в наземной цифре, ЕВРО 2012 - будет и в SD, и в HD! К стати: тендер на ЕВРО 2012, может повлиять на выдачу цифровой HD лицензии НТКУ, т.к. нацрада оставила 2 резервных HD места.
ха-ха
4528 дн. тому
Цікавих матчей по "Україні" не буде.
pym
4528 дн. тому
загадочный источник - это Александр Ткаченко, об этом он рассказал на вчерашнем мастер-классе. самая демократичная тк )))) не надо удалять мои комментарии, люди должны все же знать правду.
123
4528 дн. тому
Ага, в HD будет вся Европа и мир смотреть, но только не те, где само событие происходит.
rus
4529 дн. тому
було б добре в HD щоб показували - сподіваюся хтось із цих каналів запустить ефірні HD канали
Orest
4529 дн. тому
Щось автор наплутав. Ніякого тендера Денисов виграти не міг. "Україна" могла купити в УТ-1 лише субліцензію. Так воно, очевидно, й сталося. Питання чому саме "україна" зрозуміло. Адже там і там заправляє партія влади
ЗДУРіЛИ
4529 дн. тому
А що робити тим любителям футболу України в яких не показує "Україна". Якщо НТКУ включають лише на футбол, то тут ще пощастило, бо покриття десь біля 98, а цікаві матчі по Україні в "ПРОЛЬОТІ"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду