Українські канали розпочинають консультації з УЄФА щодо тендеру на трансляцію «Євро-2012»

22 Січня 2009
21328
22 Січня 2009
15:20

Українські канали розпочинають консультації з УЄФА щодо тендеру на трансляцію «Євро-2012»

21328
Українські канали розпочинають консультації з УЄФА щодо тендеру на трансляцію «Євро-2012»
4-5 лютого відбудуться попередні консультаціїміж українськими телеканалами та представниками УЄФА стосовно умов проведення тендеру на придбання прав на висвітлення «Євро-2012». Про це «ТК» повідомила Марія Лисенко, генеральний директор «Поверхность Спорт-ТВ».
 
«Вони призначили зустріч зі всіма каналами, і ми теж тільки будемо з ними зустрічатися щодо ознайомлення з майбутнім тендером», – зазначила вона.
 
Тим часом на офіційному сайті УЄФА йдеться про те, що компанії, охочі взяти участь у цьому тендері, мають повідомити про це УЄФА до 20 січня, а після формальної процедури допущення до конкурсу сторони отримають усю необхідну інформацію та повідомлення про початок процесу.
 
За інформацією газети «Дело», відповідну заявку до УЄФА вже надіслав Перший національний, який (як член Європейської мовної спілки) має першочергове з-поміж ефірних каналів України право на купівлю подібних телевізійних прав. Також «Дело» пише, що інформацію про участь у конкурсі станом на 21 січня не підтвердив жоден із провідних каналів, крім Першого національного. Однак джерело видання на ТРК «Україна» зауважує, що менеджмент каналу після тривалого розгляду можливості участі у конкурсі вирішив відмовитися від купівлі цих доволі дорогих прав.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21328
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр Глущенко TV.NET.UA | MEDIASAT.NET.UA
5573 дн. тому
Александр, хочу с вами сделать интервью для журнала Медиасат .. по поводу телеканала Футбол . по поводу спорта на ТВ.. по поводу ЛЧ, КУЕФА ( по старому ) .. по поводу всего .. .к Манжосову не хочу, хочу к вам в гости ... так что выходите на связь .. контакты - http://www.tv.net.ua/contacts.html
Александр Денисов
5573 дн. тому
Какие чужие деньги? Причем тут кризис? Понятие кризис уже по делу и нет суют во все места. Речь о некорректной информации в данной статье. 4 и 5 февраля УЕФА проводит в Украине предварительные консультации с каналами касательно участия в тендере. Украина примет участие в этих консультациях и только после этого можно будет говорить о каких то решениях или участии в тендере.
Tank
5573 дн. тому
Ай, Денисов - молодца! Круто он чужими деньгами распоряжается! Позвоните ему, спросите - сколько он денег СКМа готов отдать за тендер на "Евро-2012"! Саша - кризис в стране!
5573 дн. тому
объясните популярно - с какими всеми каналами будут встречаться представители УЕФА? Кто все-таки подал заявку (заявил свой интерес) до 20 января? Поверхность, Первый Национальный.. еще кто-то?. Господин Денисов, скажите, подавали вы заявку или нет?
Александр Денисов
5573 дн. тому
Бред! "Джерело видання", в следующий раз позвоните мне чтобы получить достоверную информацию по вопросам спорта и футбола на каналах Украина и Футбол.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду