УЄФА оголосила про початок реєстрації охочих придбати медійні права на трансляцію Євро-2012

23 Грудня 2008
12765
23 Грудня 2008
19:16

УЄФА оголосила про початок реєстрації охочих придбати медійні права на трансляцію Євро-2012

12765
УЄФА оголосила про початок реєстрації охочих придбати медійні права на трансляцію Євро-2012
Європейська футбольна асоціація УЄФА оголосила про початок реєстрації зацікавлених у придбанні медійних прав на трансляцію матчів Чемпіонату Європи з футболу-2012, повідомляє «Главред» із посиланням на УНІАН.
 
Компанії повинні зареєструватися до 20 січня 2009 року, після чого дістануть додаткову інформацію про тендер. 
 
УЄФА переконана, що за продаж медійних прав на Євро-2012 зможе одержати не менше, ніж за Чемпіонат, що відбувся в Австрії і Швейцарії.
 
За даними прес-секретаря УЄФА Роба Фаулкнера, Чемпіонат Європи із футболу займає третє місце у світі за кількістю глядачів спортивних заходів після Чемпіонату світу з футболу і літніх Олімпійських ігор.
 
УЄФА планує продавати медійні права на Євро-2012 окремо для найбільш привабливих європейських країн, таких як Франція, Німеччина, Італія тощо.
 
У 2004 році контракт із УЄФА на продаж медійних прав підписала Європейська телевізійна асоціація (EBU), що поєднує 75 суспільних телеканалів із 56 країн. Медійні права на Євро-2008 придбала компанія Sportfіve, що пізніше перепродувала їх телевізійним каналам.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12765
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду