УЄФА затвердила НТКУ офіційним мовником країни – організатора «Євро-2012»

18 Вересня 2009
17606
18 Вересня 2009
10:48

УЄФА затвердила НТКУ офіційним мовником країни – організатора «Євро-2012»

17606
УЄФА затвердила НТКУ офіційним мовником країни – організатора «Євро-2012»

17 вересня УЄФА оголосила про підписання з Національною телевізійною компанією України ексклюзивної угоди про надання прав на трансляцію «Євро-2012» в Україні, повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Згідно з угодою НТКУ має забезпечити широке безкоштовне покриття під час змагань, використовуючи прямий ефір і програми яскравих моментів усіх матчів (загалом має відбутися 31 матч). Ці програми також будуть доступні через інтернет і мобільні термінали.

 

«Ми зацікавлені в цій угоді, намагатимемося забезпечити не тільки трансляцію матчів, а й усе, що відбуватиметься навколо проведення "Євро-2012": дебати, зустрічі тощо», – сказав президент НТКУ Василь Ілащук, додавши, що Першому національному це коштуватиме чималу суму.

 

Крім того НТКУ надасть широку промоцію Європейському футбольному чемпіонату УЄФА в підготовці до фіналу змагань, через трансляцію тематичних тележурналів та інших програм.

 

«УЄФА рада вітати НТКУ в якості члена ексклюзивної групи офіційних мовників УЄФА "Євро-2012". Наявність платформи трансляції на місцях в обох країнах-організаторах на такому ранньому етапі сприятиме промоції змагань», – зазначив генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор, коментуючи угоду.

 

З Telewizja Polska SA (TVP) УЄФА підписала угоду про  надання прав на трансляцію в Польщі 3 квітня 2009 року, зазначено на сайті НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17606
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
болельщик
5335 дн. тому
А канал технически готов выполнить требования УЕФА к трансляции матчей - ТВЧ и тд?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду