Кабмін виділить понад 31 млн гривень на трансляцію «Євро-2012»

25 Січня 2010
10866
25 Січня 2010
11:40

Кабмін виділить понад 31 млн гривень на трансляцію «Євро-2012»

10866
Кабмін виділить понад 31 млн гривень на трансляцію «Євро-2012»

Кабінет міністрів України затвердив порядок використання у 2010 року коштів стабілізаційного фонду для підготовки об`єктів інфраструктури до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, йдеться на офіційному сайті Держкомтелерадіо.

 

На ці заходи уряд виділить додатково 120,38 млн грн, з них  31,58 млн гривень  - Держкомтелерадіо для купівлі прав на трансляцію ігор першості.

 

Ще 38,8 млн гривень отримає Мінтранс на аеропорти, а 50 млн гривень - Мінсім'ї, молоді та спорту на доведення до ладу НСК «Олімпійський».

 

Згідно з постановою Кабміну №36 від 20 січня 2010 року джерелом фінансування стануть залишки нерозподілених коштів стабілізаційного фонду держбюджету-2009, а також надходження від розміщення державних облігацій.

 

Державне казначейство відкриває бюджетне асигнування головним розпорядникам бюджетних коштів (Мінтрансзв`язку, Міністерство сім`ї, молоді та спорту і Держкомтелерадіо) відповідно до розпису державного бюджету та за умови відсутності на їх рахунках залишків бюджетних коштів за відповідними бюджетними програмами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10866
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду