Колега зниклого журналіста Василя Климентьєва вважає, що йому загрожує небезпека

20 Жовтня 2010
25130
20 Жовтня 2010
10:34

Колега зниклого журналіста Василя Климентьєва вважає, що йому загрожує небезпека

25130
Колега зниклого журналіста Василя Климентьєва вважає, що йому загрожує небезпека

Колега зниклого журналіста Василя Климентьєва, заступник редактора газети «Новий стиль» Петро Матвієнко вважає, що його життю загрожує небезпека. Про це він заявив в інтерв'ю «Німецькій хвилі».

 

Також Петро Матвієнко стверджує, що слідство намагається примусити його змінити свою думку про те, що його колега Василь Климентьєв зник через професійну діяльність: «Слідство неодноразово пробувало мене переконати, що Климентьєв поганий, що він бізнесмен, у нього багато грошей. Але ніхто не приховує, що Василь Петрович у 90-х роках активно займався бізнесом. Та взагалі у мене немає підстав змінювати свою думку щодо його зникнення», - говорить журналіст.

 

Як писала ТК, 15 жовтня 2010 правоохоронці обшукали помешкання Петра Матвієнка, вилучивши комп'ютерну техніку, де були чернетки для майбутніх статей, бази даних та приватне листування. Заступник редактора розцінює дії правоохоронців як порушення таємниці приватного життя.

 

Нагадаємо, нещодавно Петро Матвієнко заявив, що провів власне розслідування у справі Климентьєва, встановивши хронологію подій, що передували його зникненню чи загибелі.


 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25130
Читайте також
03.08.2012 16:36
Наталія Данькова
, Вікторія Білаш
31 032
01.12.2010 11:35
Євген Солонина, «Радіо Свобода»
20 799
14.09.2010 11:15
Андрій Лаврик, Богдан Буткевич, Тетяна Федоркова, «Український тиждень»
36 145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду