detector.media
20.10.2010 10:34
Колега зниклого журналіста Василя Климентьєва вважає, що йому загрожує небезпека

Колега зниклого журналіста Василя Климентьєва, заступник редактора газети «Новий стиль» Петро Матвієнко вважає, що його життю загрожує небезпека. Про це він заявив в інтерв'ю «Німецькій хвилі».

 

Також Петро Матвієнко стверджує, що слідство намагається примусити його змінити свою думку про те, що його колега Василь Климентьєв зник через професійну діяльність: «Слідство неодноразово пробувало мене переконати, що Климентьєв поганий, що він бізнесмен, у нього багато грошей. Але ніхто не приховує, що Василь Петрович у 90-х роках активно займався бізнесом. Та взагалі у мене немає підстав змінювати свою думку щодо його зникнення», - говорить журналіст.

 

Як писала ТК, 15 жовтня 2010 правоохоронці обшукали помешкання Петра Матвієнка, вилучивши комп'ютерну техніку, де були чернетки для майбутніх статей, бази даних та приватне листування. Заступник редактора розцінює дії правоохоронців як порушення таємниці приватного життя.

 

Нагадаємо, нещодавно Петро Матвієнко заявив, що провів власне розслідування у справі Климентьєва, встановивши хронологію подій, що передували його зникненню чи загибелі.


 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY