НТКУ домовляється про україномовну версію телеканалу Euronews

2 Березня 2010
33334
2 Березня 2010
16:06

НТКУ домовляється про україномовну версію телеканалу Euronews

33334
НТКУ домовляється про україномовну версію телеканалу Euronews

Між керівництвом НТКУ та Радою директорів телеканалу Euronews тривають переговори про створення україномовної версії європейського новинного каналу. Про це йшлося під час щорічної розширеної колегії Держкомтелерадіо, яка відбулася 2 березня.

 

Виконуючий обов'язки голови Держкомтелерадіо Олег Наливайко зазначив, що уже підписано двосторонню угоду про передачу ексклюзивних прав НТКУ на отримання відповідного сегменту сигналу телеканалу Euronews, адаптованого до української аудиторії.

 

Держтелерадіо спільно з НТКУ працює над відкриттям повної україномовної версії цього телеканалу. Поки що на заваді створення україномовної версії Euronews стоїть одна проблема - фінансування.

 

Нагадаємо, що з осені 2009 року на Першому національному транслюється 15-хвилинний випуск новин Euronews.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33334
Читайте також
27.10.2010 18:01
Олександр Савицький, «Німецька хвиля»
48 513
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду