«Україна має талант-2» стартує 5 березня

28 Січня 2010
18329
28 Січня 2010
16:11

«Україна має талант-2» стартує 5 березня

18329
«Україна має талант-2» стартує 5 березня

5 березня на СТБ стартує другий сезон шоу «Україна має талант», а його промокампанія розпочнеться 1 лютого. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як і минулого року, талант-шоу виходитиме щоп'ятниці о 20.00. У перших випусках глядачів ознайомлять з подробицями картингів у Одесі, Донецьку, Харкові, Львові, Дніпропетровську та Києві.

 

За інформацією каналу, в ефірі вийде 5 промороликів, в яких «Україна має талант» постає в антуражі Колізею.

 

«Ми перенесемо глядача в епоху стародавнього Риму, проводячи паралель між головним видовищем України та центром давньоримських видовищ - Колізеєм», - наголошує директор департаменту промоушен телеканалу СТБ та головний продюсер зйомки Іраклій Махатадзе.

 

Тизерний ролик про Колізей виходить в ефірі з нового року. Основний ролик та серія з трьох сюжетів про кожного суддю проекту з'явиться з 1 лютого. Головним оператором роликів є Дмитро Пєрєтрутов, фотографом для друкованої реклами - Сергій Юшков.

 

Промокомпанія проекту охопить усі українські міста-мільйонники та такі носії: зовнішня реклама, радіо, преса, реклама у метрополітені, інтернеті, соціальні мережі та сервіси.

 

Нагадаємо, «Україна має талант» створене за форматом FremantleMedia. Перший сезон шоу виходив на СТБ навесні 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18329
Теги:
Читайте також
21.05.2010 10:35
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
20 918
18.05.2010 11:47
Наталія Данькова
, Оксана Ситник
22 003
03.07.2009 10:35
Маша Томак, «День», Анна Слєсарєва, Анастасія Сошина, «День»
21 764
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду