detector.media
28.01.2010 16:11
«Україна має талант-2» стартує 5 березня

5 березня на СТБ стартує другий сезон шоу «Україна має талант», а його промокампанія розпочнеться 1 лютого. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як і минулого року, талант-шоу виходитиме щоп'ятниці о 20.00. У перших випусках глядачів ознайомлять з подробицями картингів у Одесі, Донецьку, Харкові, Львові, Дніпропетровську та Києві.

 

За інформацією каналу, в ефірі вийде 5 промороликів, в яких «Україна має талант» постає в антуражі Колізею.

 

«Ми перенесемо глядача в епоху стародавнього Риму, проводячи паралель між головним видовищем України та центром давньоримських видовищ - Колізеєм», - наголошує директор департаменту промоушен телеканалу СТБ та головний продюсер зйомки Іраклій Махатадзе.

 

Тизерний ролик про Колізей виходить в ефірі з нового року. Основний ролик та серія з трьох сюжетів про кожного суддю проекту з'явиться з 1 лютого. Головним оператором роликів є Дмитро Пєрєтрутов, фотографом для друкованої реклами - Сергій Юшков.

 

Промокомпанія проекту охопить усі українські міста-мільйонники та такі носії: зовнішня реклама, радіо, преса, реклама у метрополітені, інтернеті, соціальні мережі та сервіси.

 

Нагадаємо, «Україна має талант» створене за форматом FremantleMedia. Перший сезон шоу виходив на СТБ навесні 2009 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY