«Україна має талант» вирушає у всеукраїнський тур

9 Жовтня 2009
14767
9 Жовтня 2009
18:36

«Україна має талант» вирушає у всеукраїнський тур

14767
«Україна має талант» вирушає у всеукраїнський тур

У листопаді учасники першого сезону талант-шоу «Україна має талант» телеканалу СТБ вирушають у концертний тур Україною, повідомляє прес-служба СТБ.

 

У турі виступатимуть переможниця шоу Ксенія Симонова (номер «Війна»), Артем Семенов (в образі Урсули виконає «Привид опери»), Валерій Юрченко (пародист), Христина Пісклюкова, Дарія Швецова, Олена Матюшенко, Олександр Кварта, Алла Кушнір, Юлія Кувшинова, Богдан Ділай, колективи «Аш-Блест» і Vertikal limit та інші.

 

Учасники «Україна має талант» відвідають Львів, Київ, Херсон, Одесу, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Донецьк і Харків. Тур триватиме з 3 по 14 листопада.

 

Вестиме концерти пародист Валерій Юрченко. «За час проекту він швидко став улюбленцем глядачів, за нього голосували, але що цікаво, багато людей досі не знають, як він виглядає насправді, без артистичного гриму. Ми хочемо ще ближче його познайомити з публікою», - пояснив вибір ведучого керівник департаменту продюсування учасників талант-шоу на СТБ Дмитро Танкович.

 

Талант-шоу «Україна має талант» транслювалося на телеканалі СТБ з 3 квітня 2009 року. Проект створений за форматом Fremantle Media America's Got Talents. У новому році СТБ запускає другий сезон шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14767
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Рая
5314 дн. тому
пародист Юрченко это хорошо. а Оксана Марченко - в сто раз лучше. мы ее привыкли видеть, как же без нее этот тур?
Михато
5314 дн. тому
да, на счет ведущего организаторы тура зря так решили. конечно, это будет зрелищно, и народ придет посмотреть. но еще сколько хотели бы ведущую увидеть Марченко.
Мармелад Клавдия
5314 дн. тому
здорово, что карьера участников этого шоу не закончилась на финальном выступлении в программе. ребята вот уже в тур едут! успеха им всем! а создателям - спасибо огромное!
Варя
5314 дн. тому
моя любимая программа. смотрела все выпуски первого сезона от первого до последнего. с удовольствием приду посмотреть на выступление Ксюши Симоновой! да и на саму Марченко хотелось в живую посмотреть...
Рената
5314 дн. тому
так не честно. вести тур должна была Марченко Оксана, ведущая шоу. без нее оно не будет таким интересным...:(
Глядач
5320 дн. тому
За якого кандидата тур? :) Він повинен проходити під гаслом "Україна має талант, а я хочу мати Україну!"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду