Віктор Медведчук візьме участь у шоу «Україна має талант!»

1 Квітня 2009
7287
1 Квітня 2009
08:57

Віктор Медведчук візьме участь у шоу «Україна має талант!»

7287
Віктор Медведчук візьме участь у шоу «Україна має талант!»

Колишній лідер Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Віктор Медведчук пройшов кастинг і братиме участь у шоу «Україна має талант!» телеканалу СТБ. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила ведуча програми Оксана Марченко.

 

За словами ведучої, політик не попереджав її про свій намір узяти участь у конкурсі, і, вирішивши зробити дружині (нагадаємо, Віктор Медведчук - чоловік Оксани Марченко) сюрприз, несподівано з'явився на харківському кастингу. «Не було жодного "адмінресурсу", - запевнила ТК Оксана Марченко. - Я завжди знала, що Віктор уміє імітувати духові музичні інструменти, випускаючи повітря з-за щоки. Щиро кажучи, свого часу він саме цим мене підкорив. Але не думала, що він досягнув у цьому такої вправності! Він вразив і мене, і всіх членів журі».

 

На запитання про те, як вона оцінює шанси Віктора Володимировича на перемогу, Оксана Марченко прямо не відповіла, проте зазначила, що Медведчук, «як добре відомо всім телеглядачам, завжди демонстрував цілеспрямованість та залізну волю до перемоги». «Віктор серйозно тренується, - розповіла ведуча. - З 1-го квітня взяв відпустку, щоб присвятити весь свій час підготовці до участі в шоу».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», формат програми «Україна має талант!» придбаний у компанії FremantleMedia. В оригіналі програма називається America's got talents і виходить з 2006 року на каналах американської телемережі NBC. Проект стартує 3 квітня о 20.00, в ефір вийде 13 90-хвилинних епізодів, 6 кастингів та 7 прямих ефірів.

 

«Детектор медіа»

 

P.S. :)))))))

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7287
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зритель
5506 дн. тому
Хорошая первоапрельская шутка. Спасибо, насмешили! Говорят, Медведчук умеет громко {CENSORED}. Наверное у него есть шансы победить в шоу талантов.
Діана
5506 дн. тому
І вас з 1 Квітня!
брехня
5506 дн. тому
брехня. сьогодні 1 квітня.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду