Ток-шоу про «Україна має талант-2» на СТБ називатиметься «Другий шанс»

8 Квітня 2010
27019
8 Квітня 2010
13:45

Ток-шоу про «Україна має талант-2» на СТБ називатиметься «Другий шанс»

27019
Ток-шоу про «Україна має талант-2» на СТБ називатиметься «Другий шанс»

«Пост-шоу» проекту «Україна має талант-2», що виходитиме в ефір з 16 квітня, отримало назву «Другий шанс». Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у квітні на СТБ стартують одразу два «шоу про шоу»: 10 квітня - «Х-фактор. Країна чекає», а 16 квітня - програма, що розповідає про події проекту «Україна має талант!-2».

 

«Другий шанс» виходитиме о 23:00 одразу після прямих ефірів «материнської» програми. Ведучі - Дмитро Танкович (ведучий «Танцюють всі!») і Євген Сморигін. Перша частина ток-шоу розповідатиме про закулісне життя учасників. Друга міститиме альтернативне голосування, яке дасть можливість конкурсантам, що не потрапили до 50-ти полуфіналістів, продемонструвати свій талант удруге. Кожну п'ятницю з трьох учасників шляхом глядацького голосування обиратиметься один, який зможе виступити з повноцінним номером на гала-концерті. У результаті на гала-концерті виступить 5 додаткових учасників. Хронометраж ток-шоу - 45 хвилин.

 

У київській студії другого нового проекту - «Х-фактор. Країна чекає» - також працюватиме Дмитро Танкович. З прямими включеннями з міст України, у яких відбуваються зйомки кастингів, виходитиме Ігор Кондратюк, суддя «Х-фактор».

 

Головний редактор проектів «Х-фактор. Країна чекає» і «Україна має талант! Другий шанс» - Володимир Завадюк.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27019
Читайте також
21.05.2010 10:35
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
20 919
18.05.2010 11:47
Наталія Данькова
, Оксана Ситник
22 004
07.05.2010 14:42
Отар Довженко
32 823
23.04.2010 15:40
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
32 914
03.07.2009 10:35
Маша Томак, «День», Анна Слєсарєва, Анастасія Сошина, «День»
21 765
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
FEDOT
5124 дн. тому
КАК КОНДРАТЬЮК МОЖЕТ ОЦЕНИВАТЬ ПЕНИЕ .ЕМУ СЛОН В ПИРОГОВЕ В ДЕТСТВЕ НА УШИ НАСТУПИЛ. ЭТО БЫ ЕСЛИ БЫ Я ОЦЕНИВАЛ ШОУ САНТЕХНИКОВ. P.S. САМ ИМЕЮ ДВЕ МОСКОВСКИЕ "ВЫШКИ",ОПЕРНОЕ И ЭСТРАДНО-ДЖАЗОВОЕ ПЕНИЕ.БЛИСТАЛ И ПРОДОЛЖАЮ БЛИСТАТЬ НА СЦЕНАХ БОЛЬШИХ И МАЛЫХ ТЕАТРОВ.
Pinokio
5128 дн. тому
"Таланты" оченьнужная и востребованная нашим обществом и временем передача. именно этим объясняются её высокий рейтинг, всенародное признание и любовь. Спасибо всему творческому коллективу этого проекта за их работу!
Fars
5128 дн. тому
Узнать про любимых героев что то-новенькое? А почему и нет! ведь за многих, из тех кто не прошёл голосовало и болело немало телезрителей!
Verder
5128 дн. тому
Только вот не могу понять почему ведущей назначили не Оксану?! всё таки она о шоу знает намного больше чем кто бы то ни был!
Verder
5128 дн. тому
В УМТ настолько много талантов , что не дать многим ворой шанс было бы просто преступлением!
Verder
5128 дн. тому
Очень интересная задумка! Отличная идея - я бы так сказал!
Леся Ганжа
5134 дн. тому
шанвна фанатка ведучої оксани марченко, за правилами коментування на ТК ви можете писати з однієї ІР-адреси під різними ніками не більше трьох коментів. решту буде видалено. це вже не перше ваше попередження за порушення правил коментування. щира порада: зареєструйтеся під власним ім"ям і пишіть те, що думаєте, а не імітуйте народну любов, принижуючи тим самим професійну ведучу.
Танча
5134 дн. тому
Да, хотелось бы побольше увидеть закулисной жизни, кто там есть кто на самом деле, как реагируют на поражения и на победы.
Редиска
5134 дн. тому
не поняла, оно будет сразу после шоу показываться? Или в перерыве? только после прямой трансляции? или после повтора тоже будит?
Васёк
5134 дн. тому
Такие штуки любят не только фанаты талант -шоу, это иногда интереснее самого шоу, факты всякие неизвестные и интриги.
Пиковая Дама
5134 дн. тому
Украинская версия этого талант-шоу объективно получилась лучше российской. Последнюю, если не ошибаюсь, у транслировал ICTV. Но из этого ничего хорошего не получилось.
кіт в червоних чоботях
5134 дн. тому
закулісне життя учасників - це завжди цікаво телеглядачеві. вдалий хід, тим паче "не відходячи від каси".
гуляйгород
5134 дн. тому
боже, це я к п"ятничний вечір, вмикаєш стб і "таланти" марченко - все, три години коло телевізора :))) ще й шоу про шоу придумали, ну знущаються :))
Рената
5134 дн. тому
О, я как раз люблю такое смотреть, шоу про шоу. Как снимали, какие были приколы, ляпы. Вобщем прикольная идея!
Мевланн
5134 дн. тому
Ну и выдумщики эти СТБ, сколько всего у них. Нравится второй сезон талантов. Хочу посмотреть этот "Другий шанс".
варя
5134 дн. тому
прикольно. интересно будет посмотреть, что там у них за кулисами... :)
Аглая
5134 дн. тому
Обязательно буду смотреть программу «Україна має талант! Другий шанс», с удовольствием смотрим всей семьей УМТ, часто очень обидно за некоторых участников, которые не были, на наш взглыд, оценены по достоинству.
Аглая
5134 дн. тому
Отличная идея провести программу "Другий шанс". Во-первых, закулисье не менее интересно, чем сама передача, а во-вторых, некоторые участники программы заслужили на дополнительное голосование. Кроме того, мнение жюри не всегда совпадает с мнением зрителей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду