Кабмін звільнив Олега Проживальського з посади директора Держадміністрації зв’язку

3 Липня 2009
26457
3 Липня 2009
09:26

Кабмін звільнив Олега Проживальського з посади директора Держадміністрації зв’язку

26457
Кабмін звільнив Олега Проживальського з посади директора Держадміністрації зв’язку

Кабінет Міністрів звільнив Олега Проживальського з посади заступника міністра транспорту і зв'язку - директора Державної адміністрації зв'язку на підставі його заяви про звільнення, повідомляє «КоммерсантЪ».

 

Олег Проживальський перебував на цій посаді з березня 2008 року, а до того 4 роки був директором із корпоративного управління та контролю компанії МТС. Причини його звільнення невідомі, але, на думку видання, на користь політичної версії свідчить звільнення в той самий день двох інших заступників міністра транспорту і зв'язку - Ігоря Урбанського та Леоніда Сергієнка.

 

Місце Проживальського посяде Микола Гончар, директор науково-технічного центру «Укртелекому». За словами голови Національної комісії з питань регулювання зв'язку Сергія Колобова, пан Гончар сприятиме розвитку нових технологій - 3G, IPTV та інших.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26457
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду