Прес-служба НТКУ: „Стецьків та його команда продовжують працювати”

5 Вересня 2005
1003
5 Вересня 2005
18:50

Прес-служба НТКУ: „Стецьків та його команда продовжують працювати”

1003
Прес-служба НТКУ: „Стецьків та його команда продовжують працювати”
Тарас Стецьків продовжує працювати президентом Національної телекомпанії України і у повному обсязі виконує свої службові обов’язки. Таку заяву сьогодні ввечері розповсюдила прес- служба НТКУ після того, як в „Українській правді” з’явилося повідомлення, з посиланням на слова спікера парламента Володимира Литвина, про те, що глава НТКУ написав заяву про відставку і продовження своїх депутатських повноважень. Про те, що Віктор Ющенко прийме відставку Стецьківа через кілька днів, оскільки в найближчі дні планується підписання договору про купівлю 1% акцій телеканалу EuroNews, повідомила і прес-секретар президента Ірина Геращенко в коментарі "Інтерфакс-Україна".

Вона підкреслила, що відставка Стецьківа не стала несподіванкою, оскільки у ході бесіди з Ющенком він підкреслив, що для нього пріоритетом є участь в активному політичному житті, особливо напередодні старту кампанії 2006 року.

Геращенко підкреслила, що через два дні парламент розгляне заяви про складення повноважень депутатів-сумісників. "Він (Стецьків) зробив вибір на користь політики, і це зрозуміло, тому що він дійсно, насамперед, політик", - відзначила вона, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Втім, прес-служба НТКУ повідомляє, що команда не змінилася. „Сьогодні він (Т. Стецьків –„ТК”) підписав оновлену сітку мовлення, яка вступить в дії з 19 вересня,- говориться в розповсюдженій заяві.- Питання подальшої роботи Президента НТКУ, як і раніше, залишається у компетенції Президента країни.

Зі слів Тараса Стецьківа головне питання полягає у перспективах УТ-1. Він розраховує на чітку позицію влади і, насамперед, Президента щодо перспектив НТКУ – у питаннях створення суспільного мовлення, відновлення ефірної цілісності Першого каналу і забезпечення умов для повноцінної господарської діяльності.

Тарас Стецьків: «Ми виклали свої побаження, свою точку зору щодо майбутнього Першого каналу. Якщо влада згодна – ми готові реалізувати всі плани й створити сильний конкурентноспроможний телеканал. Якщо ж влада має іншу точку та інші плани на УТ-1, тоді їх має реалізовувати новий менеджмент»

„Детектор медіа”

Читайте також:

Відбір претендентів на посаду президента НТКУ буде публічним - Рибачук

Опубліковано текст указу про звільнення Тараса Стецьківа

Команда Андрія Шевченка продовжує працювати в НТКУ у повному складі (оновлено)

Ющенко підписав відставку Стецьківа

НТКУ відповідає профспілкам

Потрібен чіткий сигнал від Президента: державне мовлення має стати суспільним

Профспілки НТКУ критикують нинішню ситуацію з реформуванням телекомпанії

Ірина Геращенко: в жодній країні світу Громадське телебачення не створювалося за півроку

НТКУ більше не порівнюють з дитячим садком

Андрій Шевченко, віце-президент НТКУ: „Прізвища „парашутистів”, яких мають десантувати на канал, мене зовсім не надихають”

Тарас Стецьків: суспільне мовлення треба створювати на базі УТ-1, не відкладаючи у довгу шухляду

Ірина Геращенко: "Щодо бази створення Суспільного ТБ – то це для Президента питання дискусії"

Первым каналом хотят забивать пропагандистские гвозди?

Прес-служба НТКУ: „Стецьків та його команда продовжують працювати”

Олег Панюта не вірить у відставку Стецьківа i йти з Першого Національного не збирається

"Фізично заяву про відставку Тарас Стецьків не подавав", - стверджує Андрій Шевченко.

Стецькив ушел с поста главы НТКУ

Київська незалежна медіа-профспілка стурбована планами "оптимізації" НТКУ

Цілісність Першого каналу треба відновити, вважає Тарас Стецьків

"Остальные телеканалы будут скакать от радости"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1003
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду