Андрій Шевченко, віце-президент НТКУ: „Прізвища „парашутистів”, яких мають десантувати на канал, мене зовсім не надихають”

6 Вересня 2005
681
6 Вересня 2005
19:52

Андрій Шевченко, віце-президент НТКУ: „Прізвища „парашутистів”, яких мають десантувати на канал, мене зовсім не надихають”

681
Андрій Шевченко, віце-президент НТКУ: „Прізвища „парашутистів”, яких мають десантувати на канал, мене зовсім не надихають”
З заяви президента НТКУ Тараса Стецьківа, яке оприлюднила сьогодні „Детектор медіа”, стало ясно: якщо Президент України не поділятиме точку зору тих, хто ратує за створення на базі УТ-1 Суспільного телебачення, то „ керівництво держави повинне обрати інший менеджмент”. Тобто відставка Стецьківа цілком реальна. А чи залишиться на НТКУ нова команда, яка, повіривши у можливість реформ на телебаченні, прийшла на Перший національний відразу після Помаранчевої революції? З цим запитанням „ТК” звернулася до віце-президента телекомпанії Андрія Шевченка.

„Для команди, яка зараз зібралася на Першому каналі, це момент істини, - зазначив він . - І це не питання персоналій, а питання підходів. Якщо влада дає можливість каналу рости, я вважатиму честю бути частиною цього проекту. Якщо ні – залишатися тут сенсу не буде. Піду сам і радитиму зробити це друзям.

Тарас Стецьків був змушений написати заяву про відставку у момент, коли НТКУ якраз запускає дуже серйозні зміни. Нова ефірна сітка, новий дизайн, нові програми – це те, до чого ми готувалися пів-року, і те, що зараз повинно дати швидкі результати. Тому у разі відставки Тараса, думаю, цілком логічно, що ці зміни має продовжити людина з його команди.

Ті прізвища, які називають у якості можливих „парашутистів”, яких мають десантувати на канал, мене зовсім не надихають. Думаю, це слабкі, програшні варіанти.

Особисто я хочу виконати те завдання, заради якого я і збирав команду на Першому каналі, - популярний, впливовий, достойний канал, який працює за стандартами суспільного мовлення. Якщо не вставлятимуть палки в колеса...“

“Детектор медіа”

Читайте також:

Тарас Стецьків: "Мене запросили на УТ-1 як кризового менеджера"

Ірина Геращенко: "Щодо бази створення Суспільного ТБ – то це для Президента питання дискусії".

Ірина Геращенко: база створення суспільного мовлення для Віктора Ющенка залишається питанням

Первым каналом хотят забивать пропагандистские гвозди?

Прес-служба НТКУ: „Стецьків та його команда продовжують працювати”

Олег Панюта не вірить у відставку Стецьківа i йти з Першого Національного не збирається

"Фізично заяву про відставку Тарас Стецьків не подавав", - стверджує Андрій Шевченко

Стецькив ушел с поста главы НТКУ

Стецьків піде з УТ-1, якщо Ющенко не виявить волю

Цілісність Першого каналу треба відновити, вважає Тарас Стецьків

Що стоїть за проектом створення «українського телевізійного каналу територіальних громад»?

"Остальные телеканалы будут скакать от радости"

Стецькив: «Эра» должна уйти на свою частоту

Україні потрібні щонайменше 2 національних канали

Первый канал: ревизия прошлого и… будущего?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
681
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду