«Україна» співає

11 Квітня 2008
29456
11 Квітня 2008
12:25

«Україна» співає

29456
Усе, що з’являлося до «Телезірки-Superзірки», – відпочиває. Але я цю програму не дивитимусь.
«Україна» співає
Дива, що останнім часом відбуваються на каналі «Україна», дуже нагадують сюжет милої казки про бридке каченя. Щоправда, у казці перевтілення відбулося без особливих втручань, навіть без участі чарівника. Певна річ, у сучасному світі, тим паче телевізійному, подібні метаморфози можливі виключно завдяки коштам, і коштам великим. Ну дуже великим!
 
Гадав, що найближчим роком ніхто з наших не переплюне Новий канал у сенсі створення монументальних шоу – і помилився! Усе, що з’являлося до «Телезірки-Superзірки», – відпочиває, маю на увазі телекартинку. Студії усіх «Танців із зірками» та української «Фабрики зірок», які здавалися проривом, ураз потьмяніли у сяйві недільної прем’єри каналу «Україна» і більше не видаються чимось особливим.
 
Скажу чесно, від «співочих» телешоу особисто мене вже трошки нудить. Але так дивно улаштована слов’янська душа, що чим їй важче, тим вона голосніше та відчайдушніше відривається, у нашому випадку – співає.
 
Із усіх зірок не задіяними у повній мірі виявилися лише зірки телесеріалів, які стали невід’ємною частиною субкультури і серйозно починають впливати на соціально-поведінкові реакції гомопостсоветикуса. Цей недолік, чи, правильніше, цю прогалину, вирішив залагодити канал «Україна». Особливо паритися і вигадувати велосипед там не стали. І це логічно – навіщо пітніти і вигадувати щось більш-менш оригінальне, коли у сусіда, нехай і не дуже привітного, є розкручений і відпрацьований проект «Две звезды». Кілька відмінних мазків і шоу готове – країно, зустрічай шедевр! Все решта у нашій версії точнісінько та саме, лише суворо дотримано кваліфікацію – зірка телесеріалу, решта – буфет, Анна Сєдакова замість Максима Галкіна та московський звєздобол Малахов у ролі примадонни. Новація – журі складається з трьох осіб: Наталії Могилевської, що само по собі дуже прогнозовано, зірка із Північної Пальміри Михаїл Боярський та зовсім несподівана й неочікувана велика оперна співачка Марія Стефюк. Гадаю, вона у цьому стаді виключно для надання шоу шарму українськості.
 
Допоки існує українське телебачення, московські зірки без роботи не залишаться, їх завжди влаштують, навіть ціною наших. От і «Україна» працевлаштувала колишнього «прачку». Малахов старався, волав, намагався догодити і довести, що гроші витрачено не дарма. Не певен, що подібна манера ведення пройшла би зараз на якомусь російському каналі. Ми ж у захваті, бо отримали справжню телезірку – не важливо, що в момент її сутінку.
 
Якщо чесно, Малахов таки витягнув на собі цю прем’єру, бо про другу ведучу – співачку Сєдакову - краще промовчу. Гадаю, вона була перезбуджена, знаходилась у якійсь незрозумілій ейфорії, але до наступної неділі це минеться, тим паче, у програми є заспокійливий спонсор.
 
Про учасників говорити важко, бо зірок телесеріалів знаю погано, хоча і підібрані вони на всі смаки та вікові категорії. Налякала Тамара Яценко і приємно здивувала Віта Смачелюк, для себе ж я зрозумів, що спеціально «Телезірку-Superзірку» дивитися не буду, хоча і бажаю програмі високих рейтингів. Не виключаю, що домогосподарки та курсанти усе ж надсилатимуть бажані SMS.
 
Члени журі жіночої статі особливо нічим не запам’яталися. А от Михаїл Боярський виявився прикольним дядьком і зовсім не лицарем, сказавши у присутності двох своїх колег, що «женщины не прощают молодости». Правда, вони не прощають і глупоти, принаймні по пані Стефюк це було помітно.
 
Шоу стартувало, і це добре, бо кожна прем’єра – крок до нових, більш амбітних проектів, можливо навіть безстрашно власних.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29456
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитро для Кості Гнатенка
5855 дн. тому
Костя, як з Вами можна зв'язатися? Маю до Вас зіркову справу. demokrat@ukr.net
З вінницької газети 33 канал
5857 дн. тому
Наш співрозмовник — мешканець с. Агрономічного Дмитро Омелянович Москаленко — 38 років життя віддав роботі у сільському господарстві. - Раніше, тільки починається посівна — відразу по радіо та в усіх газетах повідомляють, скільки закрито вологи, скільки чого засіяно у кожній області, в кожному районі. А тепер цього не почуєш ні по радіо, ні по телебаченню, не прочитаєш у газетах, — бідкався ветеран. — Колись давали нагороди дояркам, механізаторам, шахтарям, металургам. А зараз кому? Розвалив екс-президент всю Україну — йому «Героя», покричала баба Параска на Майдані, пообнімалась з Ющенком і з Юлею — їй орден! У новинах тільки про олігархів говорять. А яка їхня заслуга? Після війни весь народ піднімав з руїн сільське господарство, заводи та фабрики, а вони все, побудоване людськими руками, або розвалили, або вкрали. Ось так ми живемо. Цукор по 4,6 грн./кг, олія – 15 грн./л, а про сало та м'ясо мови немає. Дмитро Омелянович має трудовий стаж 38 років і, будучи «дитиною війни», отримує пенсію 530 грн. Навіть на Великдень накрити святковий стіл — для нього проблема... Як йому і тисячам таких, як він, пенсіонерів повернути довіру до влади? Коли, нарешті, люди побачать практичні результати тих зусиль можновладців, про які сьогодні чують теоретично? Вислухала Ірина ЗОНОВА
Аня
5859 дн. тому
Очень красивая декорация. Почему так мало украиноязычных участников? И очень жаль, что не нашли украинского ведущего. Может руководство не понимает украинский??? И за чем наступать второй раз на грабли, на которые уже наступила украинская Фабрика - эфирить против ШАНСА?
Артем
5859 дн. тому
Экий впрыск яда.))) Если есть столько слюноотделяющих завистников - значит шоу задело самолюбие оных.
Алля для телеглядач
5859 дн. тому
Тешьтесь, тештесь... Чем бы дтя не тешилось.... ВАм до ТАНЦЕВ - как мне до луны.... Смотрите в Ж смоему Малахову - орущему, как раненная рысь, всю программу и удовлетворяйте свой комплекс неполноценности, что рядом с вами такая "звезда". А Седакова - все экс, экс, экс.... Просто д у ро чка... Говорящий йоркширский терьер.
шоу
5859 дн. тому
Перше - не певен, що справжні глядачі отак заходят на Телекритику почитати і покоментувати. Наімовірніше - то з ТРК Україна піпл прийшов. Друге - шоу - дійсно перероздуте. Але якщо власникам каналу просто нікуди викидати гроші, то хай їх палять...
не с улицы
5860 дн. тому
не смешите! какая бомба?--судя по рейтингам,не разорвавшаяся!малахов,который уже надоел и Седакова в роли полной идотки,не владеющей украиским,!декорации красивые,но смотрят на них зрители 5минут--а дальше надо чем то удивлять--а удивлять нечем?!серильные звёзды малоизвестные и совсем неизвестные,которы быстро-минут за 5 сварганившие свои номера!ВАМПУКА!
Тоже зритель
5860 дн. тому
Согласен, все на высоте... оформление студии просто обалденное... Вот только организация трансляции маленько подкачала, много технических ляпов было... надеюсь, вдальнейшем все будет организовано лучше.
телеглядач
5860 дн. тому
шоу- бомба, которая поставила под большой знако вопроса чему же все так удивлялись на танцах с звездами))) они протсо нервно курят, их студии, свет и ведущии СИЛЬНО отдыхают в сравнении с Телезвзедой
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду