Шоу «Телезірка-суперзірка» («Україна») відтягнуло частину аудиторії у «Шансу»

7 Квітня 2008
20464
7 Квітня 2008
15:15

Шоу «Телезірка-суперзірка» («Україна») відтягнуло частину аудиторії у «Шансу»

20464
Шоу «Телезірка-суперзірка» («Україна») відтягнуло частину аудиторії у «Шансу»
6 квітня прем’єра музичного шоу «Телезірка-суперзірка» мала рейтинг 1,76%, частку 3,91%. Як уже повідомляла «ТК», формат програми придбаний у британського каналу Ай-ті-ві, його оригінальна назва Soapstar Superstar («Мильна зірка – суперзірка»). Телеканал «Україна» транслював шоу у прямому ефірі щонеділі о 20.00
 
За показниками старої панелі (50+) «Телезірка-суперзірка» мала рейтинг 1,66%, частку 3,76%, а у містах 50- трохи вищі показники – рейтинг 1,84%, частка 4,03%.
 
Ця трансляція знизила показники слоту, адже минулої неділі, 30 березня, в цей час серіал «Отаман» мав рейтинг 2,72%, частку 6,31%.
 
Також, майже у тому ж слоті (20.20) на «1+1» виходить інше пісенне шоу – «Шанс», його показники в цей день у три рази перевищили частку «Телезірки-суперзірки» – рейтинг 5,73%, частка 12,55%. Утім, як свідчать показники, шоу на телеканалі «Україна» таки вдалося відтягнути частину аудиторії у «Шансу» – минулого тижня рейтинг програми становив 6,89%, частка 15,67%.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20464
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарасу
5862 дн. тому
Пропіаритися за рахунок "Шансу" - мрія "хвабрик" та "суперстарів"!
Тарас
5863 дн. тому
Странная логика: у "Шанса" оттянули зрителя, но при этом показатель тайм-слота ... меньше, чем 30 марта!!! По-моему, кто-то "оттянул" и у "Шанса", и ТРК "Украина"
алекс
5863 дн. тому
канал"украина"-молодцы в том,что пытаются что-то сделать собственного про-ва.Но и это шоу ,и "Що то за мелодія!"--выстрелы по воробьям"(хотя бюджеты очень приличные)Рыбка,как всегда,гниёт с головы--генеральный про-ер из Польшы слабо понимает наш ТВрынок ,кто тут звёзды и с кем из проф.телевез-ков надо работать.
тьфу
5863 дн. тому
О чем речь вообще. Они не постарались, а вбухали бюджет. Малахов тарахтит одно и то же уже несколько лет. Седакова - пора лечиться, крайне не профессионально!
Гришка
5863 дн. тому
Да, таких как Малахов в Украине ведущих нет! Редко кто из украинских ведущих позволит себе так коверкать Рідну мову. Но в целом шоу остался доволен. Местами смеялся от души! А что до "шанса" то он, начинает себя изживать... новые правила, оценки сомнительных судей... и ни одного победителя последних финалов на большой эстраде...да и без Могилевской Шанс не Шанс... как-никак ее песня стала гимном программы! Но без Наты как-то не звучит... не аккуратненько как-то!;)
гость
5863 дн. тому
на счет ведущих не согласен.чем плохи горбунов,ефросинена,шепелев,долманский фролова?
Артем
5864 дн. тому
В очередной раз поражаюсь Малахову. Нет пока в Украине ведущих такого уровня.
rlk
5864 дн. тому
прикольне шоу зробили, але не змогли впоратися з технікою й анною сєдоковою. звичайно, вона ніби як краща за тіну кароль, але ж варто згадати, що в телевізорі аня з*явилася спочатку як телеведуча, а вже потім як співачка. а вчора вона якогось біса гнала : )) *я сміялься і плакаль*
гость
5864 дн. тому
а мне напоминает танцы со звездами,седакова также непрофисеональна как и кароль,хотя на украине постарались..........................
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду