«5-й» запустив  канал у WhatsApp

«5-й» запустив канал у WhatsApp

3 Вересня 2024
403
3 Вересня 2024
19:11

«5-й» запустив канал у WhatsApp

403
WhatsApp «5-го» видаватимуть у форматі журналу, кількість повідомлень менша, ніж на Telegram-каналах
«5-й» запустив  канал у WhatsApp
«5-й» запустив  канал у WhatsApp

На 21-шу річницю «5 канал» запустив канал у WhatsApp. Про це йдеться у повідомленні на сайті каналу. 

«Запит на оперативну і, головне, достовірну інформацію про Україну англійською мовою нині досить високий. Російська пропаганда не спить, ворог розносить брехню по всьому світу. Наші репортери — очі «5 каналу», є на всіх важливих подіях, зокрема на фронті. Ми маємо що показати й розказати світові. Щодо україномовного каналу WhatsApp, тут все просто. Telegram-канали не надійні, вони втрачають довіру аудиторії, а надто після арешту власника Telegram Павла Дурова. І людям потрібна альтернатива», — каже шеф-редакторка «5 каналу» Ірина Герасимова.

WhatsApp «5-го» видаватимуть у форматі журналу, кількість повідомлень менша, ніж на Telegram-каналах.

Тричі на день в ньому буде підбірка важливих новин, а також фронтові заведення. Також будуть випуски новин у відео форматі та важливі цитати гостей «5 каналу».

«Цей формат для тих, хто не готовий весь день сидіти у гаджетах. Достатньо кілька разів на добу зазирнути у WhatsApp «5-го» — і ви точно не проґавите головне», — йдеться у повідомленні.

Для українських підписників: https://whatsapp.com/channel/0029VaknCoj5fM5i0XDUOP0x

Для англомовної аудиторії: https://whatsapp.com/channel/0029ValjiSp8kyyDo3ObSB0a

Нагадаємо, що раніше бізнес-видання «Forbes Україна» створило канал у месенджері «Вотсап», у якому щодня публікує ексклюзивні матеріали та новини.

Також у лютому онлайн-видання «Детектор медіа» запустило власний канал у вотсапі. Серед основних причин його створення — залучення нової аудиторії, розширення інструментів взаємодії з нею та пошук альтернативи телеграму.

Фото: 5 канал

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
403
Читайте також
26.07.2024 18:14
Ольга Снопок, для «Української правди»
968
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лев
1 год. тому
Чомусь "5-й" створив закритий канал з новинами в телеграмі. Дуже дивно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду