За рік роботи команда «UATV Español» випустила в ефір понад 2000 відео

За рік роботи команда «UATV Español» випустила в ефір понад 2000 відео

23 Серпня 2024
226
23 Серпня 2024
17:33

За рік роботи команда «UATV Español» випустила в ефір понад 2000 відео

226
За рік роботи YouTube-канал «UATV Español» отримав 8,3 млн переглядів та 40 тисяч підписників
За рік роботи команда «UATV Español» випустила в ефір понад 2000 відео
За рік роботи команда «UATV Español» випустила в ефір понад 2000 відео

За перший рік роботи YouTube-канал українського державного іномовлення іспанською мовою «UATV Español» отримав 8,3 млн. переглядів та 40 тисяч підписників. Про це повідомили у пресслужбі каналу. 

Канал розширив лінійку власних проєктів: оперативні випуски новин та огляди актуальних подій, з якими «UATV Español» стартував рік тому, доповнили прем’єри аналітичних програм, авторських інтерв’ю, проєктів, які знайомлять з українською культурою та розвінчують антиукраїнські міфи російської пропаганди.

Там зазначили, що за рік роботи команда «UATV Español» випустила в ефір понад 2000 відео. У фокусі уваги новини про різні аспекти війни Росії проти України та її наслідки для світу, питання міжнародної підтримки нашої держави, ключові заяви українських та світових лідерів, інформація про злочини росіян проти мирного населення та їхню геноцидну сутність, зокрема, викрадення українських дітей, обстріли цивільної інфраструктури, порушення норм міжнародного права та ін.

Протягом року державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» розширило лінійку програм, доступних іспанською мовою.

Окрім випусків новин, на «UATV Español» стартували кілька нових проєктів, серед яких «Análisis Detallado» («Детальний аналіз»), «Guerrero Indomable» («Незламний воїн»), «ADN de Libertad: Cultura Ucraniana» («ДНК свободи: українська культура»), спільний проєкт Центру протидії дезінформації та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про російську загрозу, мову ненависті та ворожнечі, яку культивує російська пропаганда і толерує російське суспільство «Нate speech» у перекладі іспанською мовою «Discurso de Odio Ruso », спецрубрики про знакові події на фронті «Informes Desde el Frente», новини з України «Noticias de Ucrania» кризові явища у РФ «Crisis en Rusia».

У топ десятці країн за переглядами в YouTube за увесь час трансляції «UATV Español» – Сполучені Штати Америки (15,7%), Іспанія (11,5%), Мексика (9,3%), Чилі (8,7%), Колумбія (8%), Аргентина (6,7%), Перу (5,1%), Венесуела (3,8%), Домініканська Республіка (3,3%), Еквадор (3,2%), при цьому перегляди з України становлять менше 0,1%. Топ десять міст: Сантьяго (Чилі), Ліма (Перу), Богота (Колумбія), Манагуа (Нікарагуа), Панама (Панама), Мадрид (Іспанія), Мехіко (Мексика), Нью-Йорк (США), Сан-Хуан (Пуерто-Ріко), Санто-Домінго (Домініканська Республіка).

У пресслужбі каналу додають, що високим інтересом іспаномовних глядачів користуються сюжети «UATV Español», що висвітлюють питання озброєння української армії та міжнародної допомоги Україні, перебігу подій на фронті. 

На другому місці, інтерв’ю чилійського добровольця Себастьяна Влакфлореса у проєкті «Guerrero Indomable». Лейтенант чилійської армії з дев’ятирічним військовим стажем розповідає, як після демобілізації вирішив поїхати в Україну, щоб боротися за свої ідеали і не бути байдужим до звірств, яких українці зазнали від російської армії, та ділиться мрією в майбутньому жити у вільній Україні. 

Динамічно розвивається сторінка «UATV Español» у соціальній мережі Facebook, яку було запущено одночасно з YouTube-каналом. На сьогодні у неї 12 тис. підписників, охоплення за рік — понад 600 тисяч. У топ країн входять Венесуела (36,9%), Аргентина (27,7%), Еквадор (13,5%), Чилі (4,4%), Колумбія (2,8%). Аудиторія з України — 0,5%.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
226
Читайте також
25.06.2024 15:43
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
431
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду