20 травня на каналі «Дім» — прем’єра 12-серійної картини «Примарна спадщина»

20 травня на каналі «Дім» — прем’єра 12-серійної картини «Примарна спадщина»

18 Травня 2024
1022
18 Травня 2024
11:58

20 травня на каналі «Дім» — прем’єра 12-серійної картини «Примарна спадщина»

1022
У головних ролях, зокрема, знялися Степан Янчук та Володимир Горянський.
20 травня на каналі «Дім» — прем’єра 12-серійної картини «Примарна спадщина»
20 травня на каналі «Дім» — прем’єра 12-серійної картини «Примарна спадщина»

У понеділок, 20 травня, о 21:00 в ефірі та на сайті телеканалу «Дім» — прем’єра серіалу «Примарна спадщина» режисера Олександра Будьонного. Фільм також буде доступним на ОТТ-платформах. На ютуб-каналі «Дім» серіал з’явиться пізніше. Про це «Детектор медіа» повідомила пресслужба каналу.

12-серійний проєкт «Примарна спадщина» (робоча назва «Віті треба вийти») став одним з переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який відбувся у 2023 році.

На замовлення державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» над виробництвом серіалу працював «Енерджі Фільм Продакшн» (компанія «1+1 медіа»).

За сюжетом, головний герой, Максим Костюк – сирота, якого виховала бабуся-знахарка, яка володіла особливим даром бачити душі померлих. У Максима такого дару не було, але було бажання маніпулювати людьми. Бабуся взяла з онука клятву – ніколи не брехати, що в нього є надзвичайні здібності. Максим став дорослим і знехтував обіцянкою, вирішивши вдавати з себе екстрасенса заради легкого заробітку. Він став відомим і багатим, але бабуся не вибачила Максимові його брехню. Він втратив усе. Помираючи, жінка передала онукові свій дар і наклала закляття – протягом місяця допомогти 13 душам знайти спокій. Якщо Максим не впорається, сам стане привидом. Перша душа, яку має врятувати чоловік – душа його власної матері.

Режисер — Олександр Будьонний, оператор-постановник — Юрій Дунай, художник-постановник — Петро Корягін, композитор — Владлен Пупков, продюсери — Віталій Сіренко, Вадим Жук.

У ролях: Степан Янчук, Володимир Горянський, Анастасія Іванюк, Валентин Томусяк, Максим Панченко, Михайло Кришталь, Сергій Деньга, Катерина Брайковська, Ірина Бардакова, Дмитро Оскін, Юлія Шугар.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 6 травня на телеканалі «Дім» відбулась прем’єра нової восьмисерійної детективної драми «ОПГ», а18 травня — прем’єра драматичного серіалу «Потяг» режисера Володимира Янощука.

Читайте також:

Фото: канал «Дім»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1022
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду