Ведучий «Прямого» Андрій Соломка мобілізувався до лав Збройних сил

Ведучий «Прямого» Андрій Соломка мобілізувався до лав Збройних сил

12 Квітня 2024
9652
12 Квітня 2024
11:29

Ведучий «Прямого» Андрій Соломка мобілізувався до лав Збройних сил

9652
Журналіст попрощався з глядачами у вчорашньому вечірньому ефірі телеканалу, а сьогодні вже прибув до військового навчального центру.
Ведучий «Прямого» Андрій Соломка мобілізувався до лав Збройних сил
Ведучий «Прямого» Андрій Соломка мобілізувався до лав Збройних сил

Ведучий телеканалу «Прямий» Андрій Соломка вирішив приєднатися до лав ЗСУ. Про це журналіст повідомив під час вечірнього ефіру на каналі у четвер, 11 квітня.

«Друзі, я приєднуюсь до Збройних сил України. Це моє рішення, це те, до чого я готувався і, очевидно, готовий. Я хочу висловити величезну подяку всій команді Прямого каналу. Велика честь була працювати з вами, й продовжуємо, звісно, працювати, бо я нікуди не звільняюся. Тільки-но виженемо орків, одразу будемо продовжувати наші етери в такому складі, як було до сьогодні», — сказав Андрій Соломка.

Він подякував колегам, які, попри складний час, продовжують виконувати свої професійні обов’язки, і звернувся до глядачів: «Пам’ятайте про те, що за всім цим стоять не лише ведучі, це величезна і колосальна робота наших редакторів, режисерів, звукорежисерів, операторів, кореспондентів, дизайнерів графіки. Це величезна команда, яка працює для того, щоб забезпечити ось цю картинку, яку ви бачите. Попри все, нас ніхто не зможе зупинити чи зламати, ніхто не зможе змусити нас замовкнути, доки є ви, наші шановні глядачі».

Журналіст закликав співгромадян і надалі допомагати Збройним силам України. «Насамкінець хочу попросити вас, що в часи, коли здається, що ця безпросвітна темрява поглинає все навколо, не розгубіть світло всередині самих себе. Це те, що рухає українську націю і рухало завжди. Це те, що мотивує нас боротися за вільну Україну, яку треба зберегти для наших нащадків. Це ми і маємо робити кожен на своєму місці, тому дуже вас прошу, коли бачите якийсь збір, обов’язково закиньте декілька гривень, якщо є змога. Якщо немає змоги, просто запостьте для того, аби інші задонатили», — додав ведучий.

Андрію Соломці 26 років, він з Івано-Франківська, звідки три роки тому переїхав до Києва, коли його запросили на телеканал «Прямий». Починав редактором і поступово почав вести різні програми. Отримати коментар Андрія «Детектору медіа» не вдалося — як повідомили його колеги з Прямого, Соломка вже прибув до військового навчального центру, де проходить підготовку перед відправкою на фронт. 

Нагадаємо, у вересні 2023 року до лав ЗСУ мобілізувався ведучий Прямого каналу та «Радіо Київ» Валерій Калниш. А в липні минулого року захищати Україну пішов воєнний кореспондент Прямого Сергій Окішев.

Читайте також: 

На фото — Андрій Соломка

Фото: скриншот ефіру телеканалу «Прямий»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9652
Читайте також
16.07.2023 23:04
Олена Чередниченко
«Детектор медіа»
2 797
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду