«20 днів у Маріуполі» в березні встановив рекорд теледивлення на платформі «Київстар ТБ»

«20 днів у Маріуполі» в березні встановив рекорд теледивлення на платформі «Київстар ТБ»

10 Квітня 2024
695
10 Квітня 2024
10:19

«20 днів у Маріуполі» в березні встановив рекорд теледивлення на платформі «Київстар ТБ»

695
на другому місці серед найпопулярніших фільмів у березні — стрічка «Довга доба», що є спільним проєктом режисера Алана Бадоєва та «1+1 Україна»
«20 днів у Маріуполі» в березні встановив рекорд теледивлення на платформі «Київстар ТБ»
«20 днів у Маріуполі» в березні встановив рекорд теледивлення на платформі «Київстар ТБ»

Документальний фільм Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі» в березні встановив рекорд теледивлення на платформі кіно й телебачення «Київстар ТБ». Стрічка ввійшла в десятку лідерів за кількістю переглядів на «Київстар ТБ» серед усього VOD-контенту в період з 21 по 24 березня. Також вона стала лідером за кількістю продажів за весь час існування платформи. Фактично за три дні робота Чернова обігнала світові та українські кінохіти в категорії «Покупка». Про це йдеться у березневій телеаналітиці, якою «Київстар ТБ» поділився з редакцією «Детектора медіа».

За даними платформи, на другому місці серед найпопулярніших фільмів у березні — стрічка «Довга доба», що є спільним проєктом режисера Алана Бадоєва та «1+1 Україна». На третьому місці — дитячий фільм «Щенячий Патруль: Мегакіно».

Протягом березня на багатьох українських каналах вийшли серіальні прем’єри. За кількістю переглядів у трійку лідерів увійшли серіали «Ніхто не ідеальний», «Зозулі» та «СидорЕнки-СидОренки».

Десятку топтелеканалів у березні 2024 року очолює СТБ, частка якого зросла на 0,8 п.п. і становила 8,8%. На другому місці Новий канал зі зростанням на 0,7 п.п. і часткою 7,8%. На третьому — ТЕТ зі зростанням частки на 0,7 п.п. — 6,0%. За ним із часткою 5,7% йде «2+2» (+0,4 п.п. до лютого). На п'ятому місці опинився «1+1 Україна» з незначним зниженням частки на 0,3 п.п. у порівнянні з попереднім місяцем — 5,6%. Далі йде «1+1 Марафон», який збільшив свою частку на 0,2 п.п. — 4,7%. 

Показники телеканалів ICTV2 та ICTV зросли на 0,2 п.п. та 0,1 п.п. відповідно з частками 4,6% та 4,3%.

За даними «Київстар ТБ», канал «Бігуді» продемонстрував рекордну місячну частку в березні — 3,4%, збільшивши свої показники на 0,3 п.п. у порівнянні з лютим. Десятку каналів-лідерів замикає тематичний плейліст «Подорожі» — безкоштовна добірка контенту від «1+1 media» частка якого зросла на 0,3 п.п. і становила у березні 2,8%.

Що ж до дивлення новинного контенту, то тут сумарна частка основних телеканалів, які транслюють марафон «Єдині новини» на платформі «Київстар ТБ», у березні показала стабільне зростання на 0,2 п.п. та становила 9,8%. Незмінним лідером залишається «1+1 Марафон», частка якого в березні склала 4,7% (+ 0,2 п.п.). На другому місці — ICTV, який збільшив частку на 0,1 п.п. до 4,3%. Показники «Інтера» без змін — 0,5%.

Серед новинних каналів свої лютневі показники зберегли 24 канал —1,2%, 5 канал — 0,2% та «Еспресо» — 0,6%. Невелике падіння частки продемонстрував Прямий — 0,7% частки (- 0,1 п.п.).

Читайте також:

Джерело даних: «Київстар ТБ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
695
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду