detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
10.04.2024 10:19
«20 днів у Маріуполі» в березні встановив рекорд теледивлення на платформі «Київстар ТБ»
«20 днів у Маріуполі» в березні встановив рекорд теледивлення на платформі «Київстар ТБ»
на другому місці серед найпопулярніших фільмів у березні — стрічка «Довга доба», що є спільним проєктом режисера Алана Бадоєва та «1+1 Україна»

Документальний фільм Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі» в березні встановив рекорд теледивлення на платформі кіно й телебачення «Київстар ТБ». Стрічка ввійшла в десятку лідерів за кількістю переглядів на «Київстар ТБ» серед усього VOD-контенту в період з 21 по 24 березня. Також вона стала лідером за кількістю продажів за весь час існування платформи. Фактично за три дні робота Чернова обігнала світові та українські кінохіти в категорії «Покупка». Про це йдеться у березневій телеаналітиці, якою «Київстар ТБ» поділився з редакцією «Детектора медіа».

За даними платформи, на другому місці серед найпопулярніших фільмів у березні — стрічка «Довга доба», що є спільним проєктом режисера Алана Бадоєва та «1+1 Україна». На третьому місці — дитячий фільм «Щенячий Патруль: Мегакіно».

Протягом березня на багатьох українських каналах вийшли серіальні прем’єри. За кількістю переглядів у трійку лідерів увійшли серіали «Ніхто не ідеальний», «Зозулі» та «СидорЕнки-СидОренки».

Десятку топтелеканалів у березні 2024 року очолює СТБ, частка якого зросла на 0,8 п.п. і становила 8,8%. На другому місці Новий канал зі зростанням на 0,7 п.п. і часткою 7,8%. На третьому — ТЕТ зі зростанням частки на 0,7 п.п. — 6,0%. За ним із часткою 5,7% йде «2+2» (+0,4 п.п. до лютого). На п'ятому місці опинився «1+1 Україна» з незначним зниженням частки на 0,3 п.п. у порівнянні з попереднім місяцем — 5,6%. Далі йде «1+1 Марафон», який збільшив свою частку на 0,2 п.п. — 4,7%. 

Показники телеканалів ICTV2 та ICTV зросли на 0,2 п.п. та 0,1 п.п. відповідно з частками 4,6% та 4,3%.

За даними «Київстар ТБ», канал «Бігуді» продемонстрував рекордну місячну частку в березні — 3,4%, збільшивши свої показники на 0,3 п.п. у порівнянні з лютим. Десятку каналів-лідерів замикає тематичний плейліст «Подорожі» — безкоштовна добірка контенту від «1+1 media» частка якого зросла на 0,3 п.п. і становила у березні 2,8%.

Що ж до дивлення новинного контенту, то тут сумарна частка основних телеканалів, які транслюють марафон «Єдині новини» на платформі «Київстар ТБ», у березні показала стабільне зростання на 0,2 п.п. та становила 9,8%. Незмінним лідером залишається «1+1 Марафон», частка якого в березні склала 4,7% (+ 0,2 п.п.). На другому місці — ICTV, який збільшив частку на 0,1 п.п. до 4,3%. Показники «Інтера» без змін — 0,5%.

Серед новинних каналів свої лютневі показники зберегли 24 канал —1,2%, 5 канал — 0,2% та «Еспресо» — 0,6%. Невелике падіння частки продемонстрував Прямий — 0,7% частки (- 0,1 п.п.).

Читайте також:

Джерело даних: «Київстар ТБ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY