На каналі «Дім» стартує прем’єра серіалу «Тут і тепер» за романом Ірен Роздобудько

На каналі «Дім» стартує прем’єра серіалу «Тут і тепер» за романом Ірен Роздобудько

25 Березня 2024
7703
25 Березня 2024
12:31

На каналі «Дім» стартує прем’єра серіалу «Тут і тепер» за романом Ірен Роздобудько

7703
Телеканал показуватиме стрічку в будні о 21:00, також він буде доступний на платформі кіно й телебачення «Київстар ТБ».
На каналі «Дім» стартує прем’єра серіалу «Тут і тепер» за романом Ірен Роздобудько
На каналі «Дім» стартує прем’єра серіалу «Тут і тепер» за романом Ірен Роздобудько

У понеділок, 25 березня, о 21:00 на каналі «Дім» відбудеться прем’єра серіалу «Тут і тепер». Стрічка, що знята за однойменним романом відомої української письменниці Ірен Роздобудько, розповідає про долі чотирьох подруг, які вирішили більше не відкладати життя на потім. Саме це допомагає їм зрозуміти, що для них найголовніше в житті.

«На даху багатоповерхівки четверо киянок — Лара, Елька, Юля і Сусанна — зустрічають світанок після випускного і вирішують жити тут і тепер, не очікуючи на інші часи. Кожна з дівчат мріє про яскраве та щасливе майбутнє, вкладаючи в це поняття різне значення. Але з плином часу вони зрозуміють, що рятуючи інших від смерті, вони знаходять найбільший сенс життя. Справжня любов переважає славу, а абсолютна свобода може зіткнутися з егоїзмом», — ідеться в пресрелізі, наданому телеканалом «Детектору медіа».

Режисер восьмисерійної драми Володимир Янощук зізнається, що давно мріяв зняти фільм не про якесь вигадане місто N з його вигаданими мешканцями, а про справжнісіньке серце України — Київ: «Нелінійна розповідь нашого фільму дасть глядачеві порівняльну картинку: де ми були і де ми перебуваємо зараз. Тому що всі риси, притаманні нашим героїням, присутні і в нас. Момент ідентифікації, на мій погляд, дуже вдався. Ці четверо ніби живуть в одній людині, у кожному з нас».

Восьмисерійний фільм «Тут і тепер» (робоча назва «Серце знає») вироблений Українським продюсерським хабом (UP Hub) на замовлення ДП «Мультимедійна платформа іномовлення». У ролях: Катерина Кузнєцова, Дар’я Баріхашвілі, Наталя Бабенко, Аліса Тункевич, Сергій Стрельников, Олексій Нагрудний, Сергій Мітрюшин, Костянтин Октябрський, Олексій Горбунов.

Серіал «Тут і тепер» виходитиме на каналі «Дім» у будні о 21:00. Також від сьогодні серіал доступний на платформі кіно й телебачення «Київстар ТБ». За місяць його також можна буде переглянути на ютуб-каналі телеканалу «Дім».

Як повідомляв «Детектор медіа», у вересні 2023 року українська письменниця Ірен Роздобудько на власній фейсбук-сторінці опублікувала допис, у якому звинуватила продакшен «Український продюсерський хаб» (UP Hub) у порушенні своїх авторських прав. У відповіді на запит «ДМ» продакшн спростував звинувачення письменниці і запевнив, що діяв, дотримуючись вимог ліцензійного договору про надання виключного права на екранізацію роману для створення за ним сценарію і серіалу, який уклав із Роздобудько.

Також «ДМ» отримав лист від ДП «Мультимедійна платформа іномовлення», який містив офіційний коментар щодо закидів, озвучених Ірен Роздобудько в соцмережах. На думку ДП «МПІУ», допис Роздобудько «містить низку хибних припущень, неточностей та безпідставних звинувачень щодо діяльності ДП “Мультимедійна платформа іномовлення України”, які вводять в оману громадськість і завдають підприємству репутаційних збитків».

Фото: надано телеканалом «Дім» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7703
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду