У Києві відбудеться виставка фронтових фотографій Ліберових

У Києві відбудеться виставка фронтових фотографій Ліберових

22 Березня 2024
1311
22 Березня 2024
11:49

У Києві відбудеться виставка фронтових фотографій Ліберових

1311
В експозиції — понад 150 документальних фото й відео, зроблених за останні два роки в прифронтових містах та безпосередньо на передовій.
У Києві відбудеться виставка фронтових фотографій Ліберових
У Києві відбудеться виставка фронтових фотографій Ліберових

5 квітня 2024 року в Києві відкриється виставка «Лінія зіткнення», яка складатиметься зі 150 документальних фотографій і відео, зроблених за останні два роки в прифронтових містах та на передовій. Автори робіт — Костянтин та Влада Ліберови, які у своїх фотороботах документують злочини Росії та демонструють життя українців в умовах війни.

Про це повідомляє сайт ВДНГ, де «Лінія зіткнення» працюватиме щодня з 11:00 до 21:00 до 21 квітня 2024 року. Потрапити на виставку можна буде за донат від 100 гривень, а також за бажанням можна буде придбати будь-яку з представлених робіт. Зібрані за період роботи виставки кошти передадуть на закупівлю 1000 fpv-дронів для військових.

«Ми фіксуємо страшну реальність, сповнену втрат і болю, які ворог приніс на нашу землю. Все заради головної мети — не дати нікому забути про те, що в Україні триває війна, адже завершити її можна, тільки якщо кожен щодня докладатиме для цього зусиль. Тож велика виставка на ВДНГ — ще одна можливість сфокусувати увагу на цій темі й зібрати допомогу для наших військових: кожен вхідний квиток стане донатом на придбання дронів», — кажуть Ліберови.

Серед фото, представлених у рамках «Лінії зіткнення», — «Кладовище снарядів у Харкові», «Битва за Бахмут», «Зима на фронті. Серебрянський ліс», «30 годин на нулі», «Останній штурм Да Вінчі» та інші. Також виставка покаже життя цивільного населення кадрами з Мар'їнки, Бахмута, Соледара, Херсона, Лисичанська, Бучі, Миколаєва й інших українських міст, що постраждали внаслідок російського вторгнення.

Раніше повідомлялось про те, що в Палаці Європи в Страсбурзі до другої річниці повномасштабної війни в Україні відкрили фотовиставку «Світанок». Вона складається з серії світлин, на яких зображені українські діти, чиї домівки, села та міста були зруйновані окупантами. Відзняв фото відомий французький фотограф українського походження Юрій Білак. 

Читайте також:

Фото: Костянтин та Влада Ліберови

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1311
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду