Медіагрупа видань «Українська правда» відновила роботу спортивного сайту Champion.com.ua

Медіагрупа видань «Українська правда» відновила роботу спортивного сайту Champion.com.ua

28 Лютого 2024
572
28 Лютого 2024
17:57

Медіагрупа видань «Українська правда» відновила роботу спортивного сайту Champion.com.ua

572
Сайт «Чемпіон» у вересні 2000 року запустив засновник «УП» Георгій Гонгадзе. У жовтні 2017-го сайт продали спортивному журналісту Дмитру Копію.
Медіагрупа видань «Українська правда» відновила роботу спортивного сайту Champion.com.ua
Медіагрупа видань «Українська правда» відновила роботу спортивного сайту Champion.com.ua

Медіагрупа видань «Українська правда» повідомила, що повернула до свого складу спортивний сайт champion.com.ua і відновила його роботу.

У своєму повідомленні «УП» нагадує, що сайт «Чемпіон» у вересні 2000 року запустив її засновник Георгій Гонгадзе — за декілька днів до свого трагічного зникнення. Від самого початку матеріали на «Чемпіоні» виходили тільки українською мовою.

«Ми давно говорили про відновлення спортивного розділу і, безумовно, могли б створити його з нуля самотужки. Але для мене особисто важливо, що вдалося повернути саме "Чемпіон", бо це частина історії "Української правди" та українських медіа в інтернеті загалом», — прокоментував виконавчий директор «Української правди» Андрій Боборикін.

У медіагрупі видань «УП» також зазначили, що журналісти «Чемпіона» отримають нові можливості для розвитку. Зокрема, найближчим часом проведуть редизайн сайту champion.com.ua, перенесуть його на нову технічну інфраструктуру, а також розширять склад редакційної команди.

Головним редактором відновленого спортивного видання став Андрій Твердохліб.

«Для нас це нові можливості і нові виклики. Ми розбудовуватимемо команду, покращуватимемо якість та оперативність спортивних новин "Чемпіона". Переконаний, що взаємодія з "Українською правдою" дасть нашій аудиторії ще більше актуальної, ексклюзивної та цікавої інформації із захоплюючого світу спорту», — сказав Андрій Твердохліб.

Читайте також:

Нагадаємо, у травні 2021 року генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала став власником «Української правди». Він отримав 100% корпоративних прав на видання. Фіала уклав із редакторкою-засновницею «Української правди» Оленою Притулою угоду, за якою усі активи «УП» переходять до групи компаній Dragon Capital. Головна редакторка «УП» Севгіль Мусаєва та Фіала того ж дня підписали редакційну угоду. Сторони домовилися, що редакційна політика видання та підходи до роботи залишаться без змін. Редакція «НВ» (пізніше перейменована на NV) продовжила свою роботу незалежно від редакції «Української правди».

Інвестиційній компанії Dragon Capital належать журнал NV, сайт NV і «Радіо NV». Томаш Фіала інвестував у NV понад 10 млн доларів. 11 січня 2021 року Dragon Capital через фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund LP завершила купівлю контрольного пакету акцій компанії Treeum, яка володіє виданнями «Мінфін» та Finance.ua.

У вересні 2023-го медіагрупа «Українська правда» оголосила про інтеграцію та об’єднання адміністративних процесів з виданням «Європейська правда». 

У січні 2024 року інтернет-видання Mezha.Media, яке спеціалізується на технологіях та IT, увійшло в медіагрупу «Українська правда».

Фото: фейсбук-сторінка видання «Чемпіон»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
572
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду