«Канадців не вдасться ввести в оману»: Джастін Трюдо відреагував на інтерв’ю Путіна Карлсону

«Канадців не вдасться ввести в оману»: Джастін Трюдо відреагував на інтерв’ю Путіна Карлсону

10 Лютого 2024
2155
10 Лютого 2024
12:45

«Канадців не вдасться ввести в оману»: Джастін Трюдо відреагував на інтерв’ю Путіна Карлсону

2155
Прем’єр-міністр Канади зазначив, що Володимир Путін використовуватиме «всю можливу» пропаганду, щоб виправдати вторгнення в Україну, однак вона не має впливу на пересічних канадців.
«Канадців не вдасться ввести в оману»: Джастін Трюдо відреагував на інтерв’ю Путіна Карлсону
«Канадців не вдасться ввести в оману»: Джастін Трюдо відреагував на інтерв’ю Путіна Карлсону

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, коментуючи інтерв’ю президента РФ колишньому американському журналісту Такеру Карлсону, заявив, що відверта пропаганда Путіна не має впливу на пересічних канадців. Про це повідомило видання The Globe and Mail.

«Путін вирішив вдертися до сусідньої країни, порушити права, суверенітет і територіальну цілісність України, а також заснований на правилах міжнародний порядок, на якому ґрунтується безпека усіх нас, хто живе у вільних демократіях світу. Путін, звісно, використовуватиме усю можливу пропаганду, але, запевняю, канадців не вдасться ввести в оману», — сказав Трюдо.

Він наголосив, що Канада підтримує Україну «не лише через дружбу, а й тому, що заснована на правилах система законів й статутів захищає всіх нас, а не лише українців». Прем'єр-міністр додав, що його уряд надалі допомагатиме нашій державі.

Нагадаємо, вночі 9 лютого ексведучий телеканалу Fox News Такер Карлсон оприлюднив своє інтерв’ю з президентом Росії Володимиром Путіним. Перед цим скандально відомий журналіст анонсував свою розмову з російським диктатором і повідомив, начебто попросив про інтерв’ю і президента України Володимира Зеленського. 

У Білому домі назвали інтерв’ю Такера Карлсона з Путіним непотрібним, бо й так зрозуміло, наскільки жорстокою є агресія РФ проти України. Низка чинних і колишніх депутатів Європейського парламенту запропонували запровадити санкції проти Такера Карлсона.

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що Путін використав цю розмову, щоб озвучити для ширшої західної аудиторії свої давні пропагандистські тези про російське вторгнення, Україну та її історію. Попри всі неправдиві заяви, він продемонстрував, що Росія не зацікавлена ​​у змістовних переговорах.

ГУР також назвало інтерв’ю російського диктатора спецоперацією, спрямованою на Захід.

Читайте також: 

Фото: Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2155
Читайте також
13.06.2023 10:14
Віктор Шолудько, Анастасія Бродовська, Єлизавета Ткаченко, «VoxCheck»
1 194
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
78 дн. тому
На відміну від чесно-корумпованого Фюрера юдейця, який демократично відправляє на війну смердів. В цей час, як українці кошерного походження, на війну не йдуть - працюють у пропаганді. Інформаційний спротив, наприклад, брехло-марафон тощо. В юдейців після перемоги і після того як смерди підуть на м'ясо, буде багато роботи відроджувати народ. Буде дозволено мати кілька дружин українок. Не кидати ж їх самотніми? Так їм буде надана кошерна турбота і запліднення для відродження суспільства.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду