«1+1 media» і Paramount запускають на міжнародних розважальних каналах для дітей Nick Jr. і Nicktoons українськомовний контент

«1+1 media» і Paramount запускають на міжнародних розважальних каналах для дітей Nick Jr. і Nicktoons українськомовний контент

11 Грудня 2023
1366
11 Грудня 2023
16:39

«1+1 media» і Paramount запускають на міжнародних розважальних каналах для дітей Nick Jr. і Nicktoons українськомовний контент

1366
У вересні 2023-го дитячий телеканал Nickelodeon, який входить до дистрибуційного портфоліо «1+1 media» в Україні, завершив перехід на українську мову.
«1+1 media» і Paramount запускають на міжнародних розважальних каналах для дітей Nick Jr. і Nicktoons українськомовний контент
«1+1 media» і Paramount запускають на міжнародних розважальних каналах для дітей Nick Jr. і Nicktoons українськомовний контент

Paramount Global у співпраці з «1+1 media» оголосили про появу на міжнародних розважальних каналах для дітей Nick Jr. і Nicktoons українськомовного контенту. Перші програми та мультфільми українською почали виходити на цих каналах 7 грудня. Про це «1+1 media» повідомила «Детектору медіа» пресрелізом.

«Ця визначна подія має на меті зробити улюблених героїв і захопливі програми ближчими до української аудиторії, покращуючи враження від перегляду для дітей і сімей. Обидва канали доступні на широкому спектрі платформ, включаючи OTT, пакети супутникового оператора Viasat і кабельні мережі», — йдеться в пресрелізі.

В «1+1 media» уточнили, що в межах цієї співпраці компанія Paramount Global вже переклала та озвучила понад 47 000 хвилин контенту.

Nick Jr. — провідний бренд розваг для дітей дошкільного віку, де діти можуть навчатися, грати та розвиватися разом з улюбленими героями. Локалізована версія Nick Jr. пропонуватиме різноманітні освітні та розважальні програми для дітей віком від 2 до 6 років рідною мовою.

В українськомовній лінійці Nick Jr. представлені такі шоу, як «Підказки Блу і ти!», «Велике шоу Малюка Акули!», «Лісова команда», «Блиск і монстромашини», а також всесвітньо відомий «Щенячий патруль», який цього року відсвяткував своє десятиріччя, а прем'єра нового 10-го сезону запланована на грудень.

Крім того, нові епізоди спінофу «Кремез і команда», представленого цієї осені, заплановані на грудень і січень. А вихід нових епізодів «Пригод Паддінгтона» заплановано на кінець січня 2024 року.

На Nicktoons, орієнтованому на дітей віком від 4 до 10 років, можна, зокрема, дивитися українською популярні анімаційні шоу. У бібліотеці каналу — такі мультсеріали, як «Губка Боб Квадратні Штани»,  а також його спінофи «Шоу Патріка Зірки» і «Табір Корал: Дитинство Губки Боба», «Аватар: Останній захисник», «Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя», «Гучний дім» і нові серії «Елвін і бурундуки», що вийдуть українською мовою в грудні. Також на Nicktoons глядачі зможуть подивитися мультфільм «Панда Кунг-фу: Легенди крутості».

Paramount Global прагне розширювати свою міжнародну присутність, і Nick Jr. та Nicktoons, які тепер доступні українською мовою, дадуть змогу реалізовувати цю мету в Україні.

Nick Jr. і Nicktoons є частиною портфоліо брендів Nickelodeon. Nickelodeon, історія розвитку якого налічує вже 43 роки, є успішним розважальним брендом для дітей. Бренд включає телевізійні програми та їх виробництво по всьому світу, споживчі товари, цифрові, місцеві розваги, видавничу діяльність і художні фільми.

Paramount — провідна світова медіастримінгова та розважальна компанія, яка створює контент і розваги для глядачів по всьому світу. До її портфоліо входять такі бренди, як CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount+ та Pluto TV. Компанія володіє однією з найбільших в індустрії бібліотек телевізійних продуктів і кінофільмів. Окрім інноваційних стримінгових послуг і цифрових відеопродуктів Paramount пропонує потужні можливості в галузі виробництва, дистрибуції та рекламних рішень.

Як повідомляв «Детектор медіа», у червні цього року «1+1 media» та Paramount Global запустили телеканал Nickelodeon українською мовою. У вересні Nickelodeon завершив перехід на українську мову та відтоді має 100% українськомовну доріжку. 

Крім цього, ми писали, що 14 вересня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала тимчасовий дозвіл на мовлення в цифровому мультиплексі «Зеонбуду» телеканалу «Малятко ТV» — через припинення мовлення самим телеканалом.

Нагадаємо, «Малятко ТV» припинив мовлення в липні.

Фото надала «1+1 media»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1366
Читайте також
01.03.2023 14:39
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 809
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду